Home

  

 Vrede  zij  met  ju    

 

Shalom,  voor het Aller allerbelangrijkste in je leven ben IK gekomen ! Alleen bij MIJ ben je voor EEUWIG veilig in deze steeds gruwelijkere kwade wereld. Vraag me voor altijd in je hart te komen wonen voordat het te laat is. Plotseling komt hij ...de dief .. om te stelen, te moorden, te slachten en te verderven, IK BEN gekomen zodat jullie LEVEN en OVERVLOED hebben ! IK BEN gekomen om te genezen en herstellen wat gebroken was....Wat er ook om je heen of met jou gebeurt of gebeurd is.....IK nodig jou uit om in Mijn Koninkrijk te komen... IK BEN de DEUR naar je Hemelse VADER, naar MIJN KONINKRIJK, IK BEN JEZUS, MESSIAS, YESHUA, Adonai, de ZOON van GOD, voor jou naar de aarde gekomen om met jou samen te zijn, door Mijn Heilige Geest want JIJ bent altijd in Mijn gedachten ! IK vul die leegte in je leven ! Voor jou heb IK de meest afschrikwekkende hel doorstaan aan het kruis en de dood overwonnen. IK bid voor je, maar een totale beslissing voor MIJ ? Die keus is aan jou. Roep me en kom uit je duisternis ! Over alle naties, de aarde en de hemelen, heb IK ALLE macht en autoriteit, maar... IK heb en wil geen macht over jouw vrije wil. KIES vandaag en GELOOF en VERTROUW op  MIJ, KIES voor de WAARHEID en het LEVEN ! WIE MIJ DIENT KOMT NIET BEDROGEN UIT ! Ik geef je een nieuw en MEGA blij hart en zal met AL Mijn Liefde en VREDE voor altijd in je hart  komen wonen ..... JIJ, bent voor MIJ van onschatbare waarde....IK BEN Mijn Vaders Liefdesbrief en IK KOM ..... SNEL terug !''

  

  

,,IK wacht al zolang op je

en ben Jouw allerbelangrijkste liefdesrelatie ! In dit tijdschrift online, kun je MIJ vinden. Door MIJ alleen krijg je die pure forever-love-life connection.'' Hoe fout of goed je ook geweest bent, hoe vies je stal van binnen ook is, hoe rijk maar leeg je bent van binnen, hoe succesvol, hoeveel zandkastelen je gebouwd hebt, hoe zielig, verwaarloosd, arm of gebroken, gewoon of geweldig je ook functioneert ...niemand is goed genoeg voor een Heilig, Levende GD en voor iedereen geldt hetzelfde : Je hebt vergeving nodig en het is nu de allerhoogste tijd voor een grondig harts en wilsbesluit. Van wie is jouw hart ? Zet de deur van je hart open. Haal vandaag hier je ticket en bekeer je en zorg dat je hem behoudt ! Make it right, everybody needs to be set free byYESHUA, JESUS Messiah, LORD of LORDS & King of Kings ! Ja, alleen door HEM kun jij je verzoenen met je Hemelse Vader. Zonder die verzoening kun je n.l. GEEN eeuwig leven ontvangen, de hemel in, de nieuwe aarde bewonen en beloften op aarde ontvangen.

 

 

 

GA voor GUD !

Terwijl de vluchtelingencrisis en de duisternis wereldwijd toeneemt, kreunt de aarde onder de oorlogen, genocides, aardbevingen, rampen, epidemieën, onheil en overstromingen. De GENADE tijd is bijna voorbij en alles wat geschud wordt, wordt geschud.... daarom kun je niet zonder MIJ.  IK ben jouw frisse, nieuwe en vernieuwende liefdesrelatie in een wereld vol leugens. IK JEZUS, YESHUA zeg:,, IK BEN de weg, de waarheid en het leven. Door MIJ kom je tot de Vader ! Hemelhoog is Mijn liefde, Mijn trouw reikt tot in de wolken en Mijn gerechtigheid is als een machtig gebergte.''  Leer denken zoals IK denk en GA VOOR GOUD ! Haal je ticket vandaag nog dan kun je je verenigen samen met kinderen in Israël en vele jongeren in de rest van de wereld, om te bidden dat de Nederlanders en de volkeren wakker worden om zich net als jij te gaan verzoenen met Mijn en jouw Hemelse Liefdevolle Vader, die de Almachtige, de Enige Levende GOD van Israël, en het Licht van de wereld is.''

  

 

  

Staat jouw naam opgeschreven ?
Vele mensen denken wel naar de hemel te gaan als ze een beetje goed leven maar dat is helaas niet zo. In het laatste boek van de Bijbel; Openbaring 20:15 staat dat onze NAAM moet staan opgeschreven. Geef het door want er zijn vele onwetende mensen, misschien net als jij, en het is NIET GODS bedoeling dat zij verloren gaan. De hel is namelijk echt niet voor de mens gemaakt. Schreeuw het van de daken met ons voor ons volk. Daarom heet dit; het goede nieuws. Jouw Hemelse Vader stuurde daarom Zijn eigen ZOON voor jou ! Joh.3:16 Ren naar de Mercy-seat ! en zorg dat je naam opgeschreven staat in ,,het Boek des Levens'' en dat je op Zijn weg gaat varen, wandelen, leven, genieten en nu al zekerheid hebt voor de Eeuwigheid. Haal je ticket vandaag want  zonder JEZUS zijn wij REDDELOOS verloren... HIJ kan je vriend en Koning worden voor altijd. Wij willen HEM graag verder aan je voorstellen zodat je Hem ook beter kan gaan leren kennen.

 

 

 

Hoor ! de Shofar/trompet blaast en,,schreeuwt":
Maak het in orde !

Hoe doe je dat ? Wil je het nu in orde gaan maken ? Ja, want straks... is het echt te laat. Te midden van een onbuigzaam, trots en hoogmoedig volk is misschien jouw natuur  vijandig tegenover GOD maar besef, NU of nooit kun je de VRIJHEID, je Rijkste schat, Koning JEZUS als Zoon van GOD nog omarmen. HIJ is het Paaslam dat voor jou geslacht is om je te vergeven en te verzoenen met je Hemelse Vader. HIJ is opgestaan en troont in de hemel en kijkt in dit late uur vol passie naar jou uit !  Ons rescue-team drijft je regelrecht in Zijn liefdevolle armen; Je hebt HEM zo nodig,  HIJ is de LOVE-affair die je miste ! Try Him. Spring over de kloof in geloof want ook al zie je Hem niet...jij kunt het nu nog goed maken. Lees gauw verder ...

  

2017/5777 Start opnieuw 

Yes, start opnieuw. Nu op de goede manier. Dit is goed nieuws voor jou want je ziel krijgt a.h.w. een anker (redding)  en een thuishaven. Je hebt die Eeuwige love-life-line nodig; Jouw naam wordt dan bij GOD bekend en opgeschreven in His Lamsbook of Life. Op.20:15 Vandaag stap je dan, als het ware net als bij een lifeguard aan boord en begin je, aan je nieuwe vaarroute op weg naar de Eeuwigheid en een verzekerde toekomst. Dat is pas echt Feest vieren ! JEZUS, YESHUA is de DEUR, de deur naar GOD de Vader. In Math.7:24 staat, dat je je nieuwe leven op de Rots, JEZUS moet bouwen. HIJ is je REDDING, je REDDER en VERLOSSER. Wacht niet langer want de zee, de wereld wordt steeds ruiger en gevaar dreigt van alle kanten. Als je met HEM begint, maak je vandaag de beste beslissing van je leven !

  

 

 
        Jij bent Zijn passie ! Ef. 5:2 Hooglied 1:7
JEZUS is jouw Life guard, jouw Levende kapitein altijd op zoek naar jou. HIJ gaf alles en had alles voor je over, ja zelfs zijn eigen leven om jou als een ster te laten stralen in een schitterend plan voor je leven. Hoe ga je aan boord en haal je Hem in huis ? How canHe become your homemaker ? Mag HIJ weer de rechtmatige eigenaar worden van je huis en je leven besturen ? Online kun je via de Vinger van GOD voor altijd verzekerd zijn van je ,,levens'' ticket. Als je het met je hart doet, is DAT je paspoort voor de hemel. Volg de aanwijzingen.  In feite maak je het voor Eeuwig in orde met GOD. Het is n.l. absoluut nodig dat je naam wordt opgeschreven in ,,Het boek van het leven ''. Wil je dat ? Spring  dan snel  aan   boord,  maak  schoon  schip  en  verleg  je  horizon Kies vandaag voor jouw Messiah and King of Glory ! 


 
J   E   S   U  S
 
 Elke leuke vent, elke leuke meid
gered voor de Eeuwigheid 

 

       Hoe ben ik dan eindelijk  in veilige handen en voor eeuwig verzekerd ? Met  zo'n ticket van onze Hemelse Vader ? Ja, want zonder een paspoort kom je nergens, zo ook niet zonder je hemelse ticket ! Alleen is dit dus wel een HART zaak ! GODS standaard en principes zijn anders dan de onze daarom wil De vinger van GOD je aanraken, helpen en de weg wijzen naar de waarheid, de vrijheid en het leven en je allerbelangrijkste beslissing. Lees verder HOE je aan boord gaat, je ticket krijgt van de Enige levende GOD ( jouw kapitein) en een kind van GOD wordt. 

Mijn ticket ? Hoe ontvang ik Hem ?

1 ) Je TICKET halen houdt dus in dat jou ten eerste vergeving geschonken wordt en dat je een  liefdesrelatie/verbond met GOD je Hemelse Vader begint en Eeuwig leven ontvangt ! Hoe ontvang je JEZUS in de persoon van de Heilige GEEST ? Hoe komt Zijn Heilige GEEST in je hart ? Ga naar; JEZUS en bid de woorden hardop mee.

  

2)  Hoe wandel, ga of vaar je verder ?  Hoe begin je en behoudt je je ticket ? Wat doe je met je bagage ? Kijk en leer op deze zelfhulpsite en DOE het ! Ga naar; JEZUS daarna  Hoe begin ik ?  

 

3)  Hoe groei je ? en kom je volledig tot je doel en bestemming ? Hoe wordt ik een sterk christen ? Door toe te passen wat je leest in het Woord van GOD. Wat is dopen en bekeren ? Zie bij; De grote reis en de andere pagina's.

4)  Volg de aanwijzingen met het schaapje. Contact opnemen met iemand op onze site is mogelijk als je daar behoefte aan hebt. We helpen je graag verder. Lees verder hier beneden wie wij zijn en waar we samenkomen.

 

 

Vier het Leven met MIJ !

Ja, met jou wil HIJ overvloedig leven hier op aarde  maar als je morgen sterft, je hart zomaar stil staat en je hebt geen keus gemaakt voor de  Zoon van GOD, de Blinkende Morgenster, de Koning der Koningen, die voor jou stierf om je te vergeven, dan weet je NIET waar je naar toe gaat en dat is heftig ! Elke knie zal buigen voor HEM dus... waarom nu niet buigen ?  Doe je het niet ? Dan sta je plotseling voor Zijn Troon en wat zeg je dan ? Ik wist het niet ?? Elke slimme vent , elke slimme meid is op de toekomst voorbereid ! Je ticket ( met je hele hart  JEZUS in je hart toelaten en vergeving ontvangen ) Kijk bij; Ik stierf voor jou 

 

 
Je Hemelse Vader is stapeldol op jou
wat er ook met je is gebeurd of gebeurt, wat er wel of niet is misgegaan in je leven, dat maakt niet uit. Je mag altijd thuiskomen. Everybody wants to come home. Na de horror-brand in Volendam hebben we een leuke club gehad op de dijk, ( Beauty for Ashes, Jes.61 is nu Stichting de Vinger van GOD) Theo en ik begeleiden en onderrichten jongvolwassenen die ons pad kruisen. Ja, toen en nu maken we prachtige dingen mee met GOD en willen we graag een thuis zijn voor jou om gelukkig met GOD te leven.
 Lees Tiny en abortus  of Nico en GODS Kracht  
Alle eer aan onze fantastische HEER & KONING !  YESHUA Messias ! Wie zijn wij ? ons verhaal lees je bij; 
 Spreekt GOD ? Theo en Revive ! Yvette       

 

ZENDINGSGEMEENTE - VOLENDAM

Wij zijn Theo & Yvette de Boer; een creatief stel levensgenieters, officieel sinds 2014, Pastors en voorgangers duo. Evangelisatie en aanbidding zitten verweven in onze levensstijl. Jong-volwassenen opbouwen, onderrichten om VRIJ en gelukkig te leven in hun bestemming, heiliging ons doel en passie tot JEZUS komt. Wij zijn verbonden met de Nova Allianca Igreja in Timoteo, ( Nieuwe Verbondskerk in Minas Gerais Brazilie ) Ja, maar wat zijn jullie nou.. vragen mensen ? Wij zijn  Vernieuwde Baptisten . Wij hebben het afgekort en heetten: ZG - VOLENDAM. Inmiddels zijn wij ook officieel verbonden met de ABC- CAMA Baptisten gemeenten in Nederland. (Financiële en juridische gegevens van onze Gemeente vindt u bij de rubriek ZAKELIJK onder ZG-Volendam ) Help ons alstublieft eenvoudig mee door onze site door te geven aan NEDERLANDERS, zodat ONS VOLK tot de  levende GOD kan komen, zich kan BEKEREN en vernieuwen !

Doe mee met ons !
 Sinds januari 2017 gaan wij weer verder met krachtige Bijbelstudie avonden met bijbel leraar Frank Ouweneel en korte aanbidding vooraf v.a. 19.00 uur,  elke laatste za. avond vd maand in het Stolphoevekerkje te VOLENDAM. Iedereen mag en kan instromen of een keer zo'n avond bijwonen. Zie voor de info en data; ZG-VOLENDAM. Je bent van HARTE WELKOM bij ons ! JEZUS zegt ;

   ,,Met   Al   Mijn   Liefde   wil  IK  in  je  komen   wonen''      

Ga jij die radicale beweging van GODs Geest aan in je leven ? Een revolutionaire LOVE Revival van echte bekering zodat jij een nieuw hart ontvangt ? JEZUS is de deur naar je Hemelse Vader maar ook naar je hemel op aarde ! Dan bidden we dat de Heilige GEEST je zal aanraken en jij HEM niet meer loslaat. Jouw Hemelse Vader zegt in; Ex.33:21 Zie er is een plaats bij MIJ; Hgl.1:7 Ik heb je innig lief enIk zal je met Mijn hand overdekken.. Buiten MIJ is er geen ander zegt HIJ ( jouw ABBA) zelf in Jesaja.Jer.33:3 R o e p M IJ en IK zal je antwoord geven en je grote, ondoorgrondelijke dingen laten zien waar je niets van wist.
 JEZUS zegt je; ,,ZOEK en je zal vinden. KLOP en en IK doe open. Ben je al in Mijn boot gestapt ? JEZUS zegt; IK ben de stralende Morgenster en klop op de deur van jouw hart. Mag  IK gaan stralen in jouw huis, in jouw leven ? Jouw kapitein worden ? Geef je MIJ de kans om te laten zien, Wie IK ben ? Weet je al wie jij bent, mijn plan voor jou ? waarom je hier bent op aarde en waar we straks heen gaan ?'' Kijk en lees ; JEZUS daarna  Born of My Spirit  

Ik sta aan je deur en Ik klop.. 

Laat Mij, bij je aan tafel zitten en..contact met je krijgen via Mijn Heilige GEEST, IK wil online zijn met jou ! en zie het altijd met jou zitten,  het is nooit te laat ! Mijn genade en liefde voor jou zijn  zo ongekend groot en lopen over...Laat MIJ het wonder IN jou zijn en doen ! IK blijf stapel op je , Is alles mooi om je heen maar voel je een hel van binnen ? Zijn je beslissingen niet de juiste geweest waardoor je van de weg bent geraakt ? Ben je soms alles kwijt geraakt ? Geen put  is te diep, no pit is too deep, for JESUS HIJ wast je, through His blood, wit als sneeuw

 

 

Hoe kun je zoiets weigeren ?

 Ook elk ,,fatsoenlijk'' mens heeft de wedergeboorte en een ticket nodig. Niemand is zonder zonde zegt de Bijbel. Kom zoals je bent. Je bent uniek en meer dan welkom in GODS liefdevolle Vader armen. JEZUS heeft voor jou de zondemacht gebroken. Je hoeft absoluut niet iets te presteren alleen maar  te ontvangen. Je bent geen ,,slaaf'' meer.  Met al Mijn Liefde wil  IK in je komen wonen zegtJEZUS tegen jou. With all My Love, I want to come and live inside of you ! JEZUS is dus dat hele grote cadeau van GOD de Vader voor jou, hoe kun je dit weigeren ?

  

 

Wat een groot kado !

Ja, jij ontvangt HEM in de persoon van de Heilige GEEST, snap je ? GODS GEEST is de personality van GOD zelf, die IN je komt ! en ook nog Eeuwig leven met AL Zijn beloften ! Do you believe HIM ? Waauw, zit dat allemaal in dat kado, inGOD ? Ja en nog veel meer... Je kunt vast niet afwachten om dit grote kado uit te gaan pakken. Vergeving ontvangen en de wedergeboorte is fantastisch, het is je redding maar je omkeren hoort erbij. B E K E R E N  is NIEUW worden en gaan denken zoals GD denkt, heerlijk puur worden als een kind, turn around and STOP sin, STOPPEN met zondigen. Het volkomen in orde te maken met HEM is een logisch en gezond gevolg.  Only In His strength, door Zijn Liefde en kracht lukt je dat. Hij zocht je en roept je al heel lang. Iedereen heeft er wel eens van gehoord.  Zo kun je wedergeboren worden, je omdraaien en een fantastisch nieuw leven krijgen en genieten van het leven als nooit tevoren. Met Hem in je ! Jij bent uniek gemaakt maar met HEM wordt je compleet ! Geloof je dat ? Grijp die Koninklijke reddingsband. Deze belangrijkste beslissing in je leven is je ticket om forever een hemelburger te worden en zo ga je het Koninkrijk van GOD zien ! Dat is pas thuiskomen.

 JEZUS is je  Eeuwige zekerheid

 Jesaja 61  Wij verkondigen het heil/herstel en genezing voor arm en rijk, jong en oud, gevangene, treurende, eenzame, verlatene,gescheiden, zieke en gezonde ,verlossing en bevrijding voor iedere wel of niet gekwetste ziel. Een vrolijk feestgewaad in plaats van een kwijnende geest !)  GODs goedheid geeft BEAUTY for Ashes . Nu heten we Stichting De Vinger van GOD. Hosea 6:1-3 Het volk zegt: Kom laten wij terugkeren tot de HEER.... aan de HEER willen wij ons toevertrouwen, Hem te kennen is ons enig doel.Lucas 4:19 Wij verkondigen het aangename jaar van de HEER !

  

Ja maar, I don't understand...
 Hoe zit het dan ? De Almachtigeje Hemelse Vader wil graag relatie met zijn kinderen dus ook met jou. Daarom zijn we geboren. HIJ wil je de wensen van je hart geven met Zijn Geest  en vrede in je. Daarom loop je rond op deze planeet die steeds heviger aan alle kanten  geschud wordt. Lieve jonge Nederlander, je bent maar kort op deze planeet  om Hem te leren kennen en Zijn erfgenaam te worden ! GOD houdt echt van jou. GODs droom is een hemel op aarde voor jou, in jou en met  jou in de eerste plaats. Je mag eerst genieten en uitrusten. We gaan niet de brede maar de smalle weg richting ,,het Beloofde". Wil je naar Zijn bruisende rivier ? GOD is net als een supergoede coach die naast je staat, een begeleider die je constant helpt en het beste uit je wil halen. Uiteindelijk hoopt Hij dat je met Hem en zijn team meewerkt  en een grote Blessing wordt in Zijn grote onfeilbare plan.
 

Uh., kiest GOD mij uit ?

 He choose me?

Ja echt ! Hij kiest jou uit om Zijn kind te worden, om je te zegenen.

 Zijn oog is op jou.Yes, GOD wil online forever met jou op Zijn schip. Net als bij de ark van Noach, staat de deur nu nog open. Je ziel heeft als eerste redding en een anker nodig. Als je naam staat opgeschreven krijg je de rust zoals een vogel een nest vindt en als je sterker wordt   ,,vlieglessen'' !Hij zal je o.a. daarna laten zien waar het onrecht op aarde vandaan komt. Zijn gunst, zegen en bescherming zijn dan met jou. Toch doetHij absoluut niets tegen jouw wil in. GOD laat je altijd de vrije keus. Hij is liefde ! Het is dus een liefdesverbond net als een huwelijk. Ook is het net als een reis die je gaat maken. Weleen hele avontuurlijke, innerlijke en  leerzame reis waar je aan begint ....maar die superkapitein wil je nooit meer kwijt ! Je radicaal omdraaien en bekeren is een sprong in het diepe maar je krijgt er nooit spijt van want HIJ neemt het dan voor je op en daarword je zo onwijs blij van. JEZUS is meer dan fantastisch, JEZUS beloont je. Hij is bij je en helpt je het speciale plan voor jou van je Hemelse Vader,  in Zijn grote plan te vinden en geeft je de wensen van je hart. JEZUS is de stralende Morgenster die je naar het Beloofde land brengt ! Mag HIJ in jouw hart gaan stralen en van jou een schitterende ster maken? JEZUS,YESHUA vergeeft je..vult je...herstelt je..met echte Vrede, met Zijn Shalom, ik zegen jou...zoals Ronen Shalom uit Israël het zingt met de Vaderlijke zegen die Mozes opdroeg aan Aaron en zijn zonen om uit te spreken over de kinderen van Israël. Num.6:23-27

 

 

 

Every supernatural miracle  starts... 
with the cross

Aan het kruis, waar JEZUS alle zonden van de wereld op zich nam (ook de jouwe) vergeeft Hij je, He forgives you en maakt JEZUS je direct online met GOD de Vader door de Heilige GEEST. Het is  een bovennatuurlijk wonder van binnen. Do you believe HIM ? Het is wel de bedoeling dat je het Hem zelf vraagt. Hij helpt je in de spiegel te kijken.  Hij kent je beter dan jij  jezelf kent. Hij stierf voor jou aan dat kruis op Golgotha.Zijn bloed vloeide voor jou en mij. His  precious blood washes you from your sin. Het kruis is een bovennatuurlijke sleutel naar echte vrijheid. Voor jou en mij onderging HIJ die zweepslagen en mishandelingen.HIJ droeg die straf voor ons, om de hele mensheid te redden, te verlossen,  te rechtvaardigen, te verzoenen , te heiligen en te doen bloeien. In Israël, in Jeruzalem, om ons allereerst totaal te vergeven en Eeuwig leven te geven en nu alles te leren over wie Hij  is, in Zijn Koninkrijk. Ja, je wordt dus tevens een koninklijke hemelburger met een koninklijke status op aarde ! 

  

.

 

SEE His Love ! De grootste Liefde

  JEZUS

M E S S I A S ( Christus) de Gezalfde

  is NIET met Kerst geboren maar in oktober om en nabij het Loofhuttenfeest, Hij regeert al meer dan 2000 jaar, als Koning op de troon in de hemel en de Heiige Geest is daarna uitgestort op aarde om in jouw hart te komen wonen en om van jou een stralende ster te maken.GOD je Hemelse Vader gaf echt alles. Hij gaf JEZUS, Zijn Zoon, GODs Zoon, in de persoon van een mens.....om jou en mij met Hem en elkaar te verenigen, te verzoenen en te rechtvaardigen. Wie de Zoon heeft, heeft het leven ! Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet. Met de Geest van GOD in je hart kom je n.l. pas echt tot bloei. With the Spirit of Truth, the Holy Spirit you will really shine. Do you taste the love of GOD for you by sacrificing His own son ? Proef je het geweldige plan en de liefde van GOD je hemelse Vader ABBA ?

  

 

  

J  E  Z  U  S  zegt :

IK ben de weg, de waarheid en het Leven !

Niemand kan tot de Vader komen dan door MIJ.

JEZUS zegt : IK ben het Brood des levens

JEZUS zegt : IK ben het Licht der wereld

Drink van Mij IK ben het levende water  

Ik geef je LEVEN in overvloed !

 

 

 

 

Hemels eten?
Supernatural heavenly food ?

 Kunnen wij het woord dan eten ? Ja, het is eerst melk daarna hemels voedsel voor onze Geest. Onze geest ,,slaapt'' Ef.5:14 en wordt weder geboren door de Heilige GEEST. GODs woord is heavenly food for our spirit. Want GOD is GEEST.  Hij komt eerst binnen met Zijn Heilige GEEST. De Heilige GEEST hebben we nodig om de hemelse krant voor onze toekomst ( de Bijbel)  te kunnen vatten.  Waarmee wordt onze geest dus gevoed ?  Met GODS woord. JEZUS is het Levende Woord en uiterst betrouwbaar, rechtvaardig en goed ! HIJ heeft alleen het beste met jou voor en is je bovennatuurlijke hemelse eten ! Je kunt na JEZUS naar alle andere rubrieken gaan en zien hoe je kan bidden, je naam wordt opgeschreven, je vriendschap begint, je ,,een nieuw huis'' wordt en kan gaan groeien.

Go for it and be blessed forever !

GOD is de enige die je altijd wil zegenen en verder helpen.

Your Heavenly Father loves you and is exited about you !

 

info@devingervangod.nl  tel: 06.14676623

 

 

 

 

  

Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

206199 bezoekers (284188 hits) sinds 13-10-2008