Bert in Indonesië

    Bert & Hannah in Indonesië    

Natuurlijk kan ik hier een hoop over Bert schrijven want hij preekt , onderwijst, demonstreert wat
de discipelen deden.... maar even naar een video luisteren van hem, terwijl de tropische regen
naar beneden klettert...is natuurlijk veel leuker !


   

Hallo vriend !

Ik hoop dat alles goed gaat tot zover? Vertel ! Vanuit mijn rotanstoel in Indonesië mis ik jullie wel hoor! Soms droom ik ‘s nachts over sommigen van jullie, lachen is dat. Misschien vroeg je je wel eens af wat wij (Bert & Hanna) hier zo doen. 

Even gewoon om jullie eens te bemoedigen, want Gods Woord werkt echt en Jezus leeft !

Veel en mooie vrucht, veel liefde; maar dáárom ook vervolging, haat, leugen en tegenstand ! En NIET allereerst door islamisten! Als je ook Zijn Woord DOET en spreekt (in de frontlinie werkt), dan ben je niet de enige hierin zegt God, Joh.15:17-23, 10:10. (Raar maar waar en ook normaal ; ) Wordt bemoedigd ! Geef nooit op! Daarom ook maakte ik deze ‘Nieuwsbrief-Video’ voor jou beste vriend, geliefde discipel en leider .

Ik wil mijn dankbaarheid ❤️ tot God dan ook uiten voor zovelen van jullie. En vooral voor Andrew Wommack en zijn praktische onderwijs. In mijn acht jaren hier gaf dit me volwassenheid*: focus en verrassende vrucht in ministry, leiderschap, preken en onderwijs (bijv. de D-E cursus) en de Bandung fellowships en universiteiten worden ‘gemetamorphed’, hallelujah!, in bevrijding en genezing... en educatief/praktische 🍞 hulp voor de lokale bevolking. Altijd met grote vreugde; en helaas; hoe anders vaak is dat zo met andere zendelingen hier die afhaken — na 5 jaar blijkt idd slecht 4%(!) nog echt gemotiveerd te zijn — door onvolwassenheid* (o.a. geen kennis van Gods Karakter), verkeerde leer of onwetendheid! En ik voel me zo klein en zwak in Zijn Koninkrijk maar blijf zo vruchtbaar dankzij Zijn Woord en Geest! 📖 ❤️ ook geopenbaard via de enorm praktische Andrew!Ook iedereen hartelijk dank voor ondersteuning door :

geestelijke bemoediging — gebed, e-mailen (stuur eens een selfievideootje!), skypen

• gastvrijheid en support — als ik op verlof in NL of Engeland was, vooral voor een bed en een maaltijd...

• en ja Indonesiërs hier zijn het meest gezegend met jouw (vooral maandelijkse!) gift... Zoveel dank! Als voorbeeld, met je ‘westerse’ €20,- (= IndRupiah 330.000,-) kunnen we heel wat doen HIER: 

— 10 ‘Adonai’ school- of voetbal)shirts à €2,- (geen katoen; nou jah zweten dus) of

— 15 goede maaltijden voor de straatarme (moslim) kampung-leerlingen van Hanna 

— OF 10 boeken ‘Geest, Ziel & Lichaam’ (= ‘Roh, Jiwah & Tubuh’, incl. ‘special 40% sos-discount’ van vriend Adi, dir. Uitgeverij Light Publishing Jakarta!) voor leiders en Bijbelstudenten. Je staat stomverbaasd als we hun getuigenissen delen, ook van (ex)moslims en hun fam. Zijn Genade en Waarheid breekt door, hallelujah!

Bert (& Hanna), Indonesia;

CBC UK 2010 Certified/ordained AWM, onderwijs en preken, evangelisatie, 
D-E, ‘SoS’ zendingswerker, auteur, ‘Adonai’ Education moslimkinderen

https://www.strangersofthestreet.com/ 

Wil je het werk van Bert en Hannah in Indonesië sponsoren ?
Mail ons dan via; info@devingervangod.nl 
dan sturen we je de gegevens.

.

                                                                                             

 Netty uit Timoteo M.G. Brazilië 

De kerken in Brazilië hebben het in het algemeen veel over de wederkomst van JEZUS Christus, schrijft Netty in haar laatste nieuwsbrief. Laten we ons daarom bewust zijn van het feit, dat we nog maar weinig tijd hebben om iets in GODS Koninkrijk te doen. Een ieder past gegarandeerd in het plan van GOD de Vader voor deze wereld. Per slot van rekening houdt alleen datgene wat van eeuwige waarde is, zijn waarde, de rest verdwijnt in het niet.
Het kindertehuis is inmiddels o.a. een groot semi-internaat geworden waar verschillende projecten lopen zoals het logeerprogramma . Geestelijk, emotioneel en psychologisch gebeuren er veel en wonderlijk mooie dingen met de kinderen. De meeste kinderen komen uit zeer arme gezinnen en krijgen geen normale maaltijd per dag. Alleen dat al is een feest ! Op haar site kun je nog veel meer lezen en misschien wil je ook wel een kind sponsoren ?  April 2018 was Netty weer in Nederland en heeft ze ons in het Stolphoevekerkje, Kolfschotenplein 1, in Volendam de laatste gebeurtenissen en nieuwtjes verteld. 
kijk bij : www.kinderwerk-horeb.nl 
NL93ABNA 0525 4591 38   (giften aftrekbaar)
NL94INGB  0003 3412 39    ( giften aftrekbaar)

Pastors-apostel Ednilson en Marineia  uit Timotheo zijn de pastors van Netty.
Ze zijn twee keer bij ons geweest en dat was grandioos ! 
          

  
.
280300 bezoekers (398329 hits) sinds 13-10-2008