CITY-bible

City Bible Vlollendam

 
  

                 

 Het schitterende handzame City Bijbeltje Volendam is gratis verkrijgbaar ! De vertaling is in de Herziende Statenvertaling, leest prettig en staat het dichtst bij de oorspronkelijke vertaling. Voorop een unieke lucht foto van de haven van Volendam gemaakt door Jan Tuijp. De City bibles zijn gemaakt en gedrukt door de Loukas foundation.Sinds kort bestaat er een city bible app !

 Wilt u een vrijwillig gift overmaken ? :
 Stichting de Vinger van GOD : NL70RABO 031.5671424 
 info@devingervangod.nl 
 
 

Loukas foundation
CITY bibles worden uitgegeven door de Loukas foundation. Zij drukken bijbels in elke taal voor elke stad en voor elk land zodat vele andere volkeren redding en verlossing vinden ! Echt geweldig. Zeer recent heeft Alkmaar ook een eigen CITY bijbel maar het laatste blije nieuws is;

                                    Alle 120.000 Arabische City Bibles
zijn inmiddels bij de verspreiders in Duitsland, Griekenland, Frankrijk en Nederland. Wij ontvangen zeer bemoedigende berichten dat er vele moslims met hulp van deze City Bibles de Here Jezus vinden en aannemen als hun Redder en Verlosser. Ook op de Griekse eilanden zijn er vele internationale teams die de Arabische City Bibles uitdelen aan de migranten. Ook vanaf de Griekse eilanden vernemen wij veel positieve berichten! Omdat De Boodschap zo goed ontvangen wordt, zullen wij in april weer 50.000 Arabische City Bibles laten drukken. Zijn Woord keert immers nooit leeg terug! (Jesaja 55:11) 

                                   Ondanks dat er nog geen Farsie en Koerdische City Bibles zijn,

hebben wij inmiddels wel vele duizenden Nieuwe Testamenten in deze talen kunnen aanschaffen via internationale uitgevers. Vooral in Griekenland, waar de meeste Iraanse vluchtelingen opgehouden worden in hun reis naar Europa (en tevens niet terug kunnen naar Iran) is de vraag naar deze vertalingen van het Nieuwe Testament erg groot. Daarnaast worden veel Koerdisch sprekende mensen aangezien voor Syriër of Turk, waardoor zij vrijwel nooit een Bijbel in hun eigen taal (Kurmançi) kunnen ontvangen.  We hopen dat deze mensen door ons voorzien kunnen worden met een Nieuw Testament in hun eigen taal. 

In februari werden er 83.000 City Bibles gedrukt,

waarvan een groot deel bestemd is voor De Bijbelvereniging. Deze City Bibles zijn 1 maart gereed, en voor april staat er alweer een nieuwe order te wachten voor ten minste 140.00 City Bibles in diverse talen, van Albanees tot Zuid Afrikaans. Deze zullen rond 1 mei gereed zijn.

                                     Het gezamenlijke project tussen de City Bibles en De Bijbelvereniging
het BibleBox Project loopt fantastisch! Honderden Nederlandse kerken en zelfs politiebureaus en bibliotheken vragen een Biblebox aan. Ook is er inmiddels belangstelling uit de door ons omringende landen voor deze BibleBox. De inhoud van deze Biblebox wordt door City Bibles verzorgd middels tienduizenden Nieuwe Testamenten in diverse, uiteenlopende talen.Vind u dit ook zulk goed werk ?
Wilt u de Loukas Foundation  steunen met een vrijwillige gift ?

Loukas Foundation Netherlands
Donaties/giften vanaf Nederlandse rekeningen:
IBAN : NL 18 INGB 0000 0885 48

 
DANCE for the LORD
 
JOY is gonna come in the morning ! 
S'morgens wakker worden met blijdschap !....Zo heet deze typisch Amerikaanse Hallelujah Western linedance. Wie JEZUS geheel in zijn of haar hart gesloten heeft weet wat ik bedoel . Wil je de dans leren ? In Nederland lopen jammergenoeg niet zoveel linedancers rond die ook nog fan van gospelmuziek zijn. De stapjes van deze linedance zijn helemaal niet zo makkelijk als ze eruit zien...dus dan maar lekker veel oefenen als je dit wil leren. 
  

 

 

 

 

       Kies jij voor de brede     of         de smalle weg ?

 

 

Lees in het boek  Mattheus 7: 13 t/m 23

  

  

  

Lees in het boek Deut. 28:1 t/m 14

en Ezech. 34 ; 1 t/m 31 

 
 
 
 
 
 

 

 

Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

261762 bezoekers (364702 hits) sinds 13-10-2008