DE Waarheid over

 DE  waarheid   over  de  eindtijd ...


Dit boek is een ,,must-read" voor gelovig Nederland geschreven door Leen Koster, Frank Ouweneel, Feike ter Velde en Henk van Zon. Laat de bellen gaan rinkelen bij je, want er worden zoveel dwalingen gepresenteerd en ook deze dwalingen zijn niet nieuw onder de zon. Op Social media en FB verschijnen  slechte onderbouwde theorieën en uitleg die onbijbels zijn en nieuwe gelovigen in verwarring brengen. Let erop en zorg dat je dit boek in huis haalt ! Op de site. www.frankouweneel.nl  kun je vele You tube filmpjes vinden van de Eindtijdstudies en video's bestellen. Sinds kort heeft Frank een blog van bijbelstudies online. www.bijbelstudies.nu  In 2019 zal er weer een Eindtijdconferentie zijn op 9 november !! Zorg dat je erbij bent !

De OPNAME 
Staat de opname voor de deur ?... Jaap Dieleman zal bij  ons komen spreken op 12 januari 2019 in het Stolphoevekerkje in Volendam. Kom ! Neem anderen mee  en wordt bemoedigd ! Dit onderwerp kan voor sommigen zelfs  nieuw zijn omdat ze er nog nooit over hebben horen spreken. Wie zijn of haar bijbel nauwkeurig leest weet beter !

    
 
                                    

       
R O G E R    T E A L E   in  Holland
De maand oktober 2016 sprak Roger in Volendam, Groningen, Zwolle, Aalsmeer, Utrecht en Helmond. Het was goed georganiseerd door het profetisch front en we zijn hun daar dankbaar voor.
Zijn boodschap was en is ernstig en indringend voor Nederland. Ons land in het algemeen, kiest er tot nu toe nog voor, om een lange neus naar GOD te maken.... Zich liever niets aan te trekken van GOD Almachtig. Dit gaat gevolgen hebben want deze houding kan geen opwekking voortbrengen. De boodschap waar profeet Roger Teale mee kwam ;
1) Vertel ze over Mij... Velen weten wel over Mij maar ...ze kennen Me niet !

2) 
Vertel ze wat IK wil dat ze gaan doen  

3) Vertel hen WAT IK GA DOEN
 !.

Degenen die werkelijk en oprecht verandering willen in ons land zullen zelf veranderd moeten worden. Roger sprak over het paslood waar de profeet Amos ook over sprak.
De HEER zei tegen mij; Amos wat zie je ? Ik antwoordde; Een paslood. HIJ antwoordde,, IK zal mijn volk Israël controleren met een paslood. IK zal de straf niet langer uitstellen."
Dit is een Oudtestamentisch oordeel wat gebeurd is voor het joodse volk. Wij zitten in het Nieuwe Verbond maar het oordeel van GOD begint bij ons ( GODS huis, het Lichaam van Chr. in Nederland) en het zal rechtvaardig zijn.

1 Petr.4:17 Want het is nu de tijd dat het oordeel begint bij het huis GODS; als het bij ons begint, wat zal dan het einde zijn van hen, die ongehoorzaam blijven aan het evangelie GODS ? Wat een verschrikkelijk lot staat dan de mensen te wachten die het goede nieuws van GOD niet wilden aannemen ?
Onze GOD is een Heilig GOD. Een GOD die van gerechtigheid houdt en het paslood gebruiken gaat voor gelovigen persoonlijk en voor Zijn kerk. Zeker wel laat GOD zich verbidden  ( pleiten en vergeving afsmeken/ wachter op de muur zijn/ bekeren persoonlijk en voor ons hele land )  ALS dat oprecht met hart en ziel gebeurt. GOD is erg goed, erg geduldig en genadig maar als HIJ getergd wordt door voortdurende ongehoorzaamheid kan Zijn toorn losbarsten. Zijn er nog oprechte wachters op de muur die op deze manier op de bres gaan staan voor Nederland ? In    VO-TOWN,  Volendam


 Het is nu meer dan 12 jaar geleden dat Roger Teale een opdracht kreeg om naar Nederland en specifiek naar ons op de dijk  ( naast een nieuw steakhouse) in Volendam te komen. We mochten het pand aan het Havendijkje destijds gratis gebruiken na de brand en de ramp in Volendam van 2001-2004. Hij sprak een week lang en profeteerde voor een grote groep mensen. Leiders en voorgangers uit Charismatisch Evangelisch Nederland maar ook  anderen uit verschillende kerken waren erbij, overdag en s 'avonds. Het is bekend dat Roger profetieën uitspreekt over landen ( o.a Zuid - Afrika ) maar ook persoonlijk tot en over mensen persoonlijk ( grote namen in m.n. de Evangelische wereld)  die inmiddels zijn uitgekomen. De bediening van Roger Teale is voor sommigen niet altijd makkelijk omdat hij ook corrigerend en vermanend kan optreden. Vrijdagavond 14 oktober 2016 was Roger in Volendam. We hebben weer een hele goede tijd gehad samen met hem en belangrijke zaken kunnen bespreken. In de meeting/ dienst heeft hij grotendeels ongeveer overal dezelfde boodschap en woorden uitgesproken .


       
          K  N   O  C   K       O   U   T
 
       

                                         

 Spannend...
Wie kent Joop al ? Wij kenden hem helemaal niet. Via zijn spectaculaire getuigenis en levensverhaal ooit op tv ? Op Fam.7 in het programma Geloofhelden. Via You-tube of via zijn  boek KNOCK OUT ? wat al de 36e druk heeft gehad. Joop is in Edam/Volendam geweest en dat was heel spannend. Zijn boek, Knock-out is te bestellen bij elke evangelische boekwinkel of via Joop zijn site. Wil je een kijkje nemen ?  Ga dan naar; www.stichtingdegoedeaarde.nl
Op 13 november 2015 vertelde Joop, ( op een vrijdagavond in de Jozef om 20.30 uur ) zijn verhaal en nog veel meer dan dat. Joop heeft geen filmpjes nodig , geen ondersteuning, geen microfoon om iedereen te boeien. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven zijn levensverhaal. Het is te bizar voor woorden zegt hij zelf. Met grote nadruk waarschuwt hij nu zoveel mogelijk jongeren voor de gevaren van drugs. Ook op de Scholengemeenschap;  ROC top in Amsterdam-Noord,  was zijn ..optreden", een groot succes. Zie hieronder een foto. De kantine was met meer dan 100 jongeren en leraren goed gevuld. Zijn boeken werden gretig gekocht voor een vriendenprijsje en het was te gek dat jongeren die nooit een boek lezen, juist zijn boek wel kochten ! 
 
                   

  
Het drugsgebruik in Volendam
Stijgt de pan uit... volgens Moedige moeders en dat is helaas ook onze informatie. Wat ik weet durf ik niet eens op te schrijven. In de plaatselijke krant stond het bovenaan op de voorpagina. Een welvaartsprobleem ? Het gedoogbeleid (ook in heel Nederland) werpt zijn vruchten af... en het lijkt nog erger te worden. Wat je zaait zul je oogsten. Toch lijkt niemand er iets om te geven dat onze jongere generatie hiervan de dupe is. Er gaat een gerucht dat het leidingwater in Volendam het hoogste percentage aan drugs en medicijnafval heeft . Is dat waar ? Als we naar de tv kijken weet je niet meer wat je ziet aan bepaalde rioolprogramma's die werkelijk totaal geen nut hebben en niet opbouwend zijn.  In feite  alleen maar verslaving en de vernietiging van de mens promoten. Met deze beschamende vuilnis laten vele dwazen zich voeden. Onze jonge generatie lijkt door de vorige generatie goed in het zadel van verslaving te worden geholpen. Niet alleen drugsverslaving, ook sex, internet, alcohol, gok, en eetverslavingen teisteren als een plaag ons land. 
 
  
 
LEES KNOCK-OUT en STOP ook  met DRUGS ! www.stichtingdegoedeaarde.nl   

 BIG TIME in Volendam
Ook al heeft elk mens zelf de verantwoordelijkheid over zijn of haar kostbare leven, wilden wij een sterk tegengeluid laten horen en nodigden Joop Gottmers uit in Volendam om in de Jozef zijn verhaal te doen. De opkomst viel wat tegen ook al is elke persoon er een en zeer belangrijk. We proberen iets te doen, te beginnen omdat zovelen uit onze groep drugsvrij zijn geworden. Stoere, prachtige jongens uit Volendam die net als Joop hun eigen verhaal hebben. Hij kan als geen ander vertellen waar hij allemaal doorheen is gegaan en hoe hij eruit is gekomen. Wat is het toch cool en stoer om juist te stoppen met drugs. Wat te denken om van drank, sex en gok verslavingen verlost te worden ?  En wat is het dom om het te blijven doen en dat monster je leven te laten vergallen. We hopen en blijven bidden voor Volendam dat er toch een groep wakker gaat worden vooral ook ouders... Dat de angst en schaamte hierover verdwijnt en er een schone, nieuwe, wonderlijke wind gaat waaien waardoor jonge levens gered gaan worden van hun ondergang. Totaal afrekenen met je monsters die je anders totaal kapot maken. Dat is pas cool ! Misschien denk je, ja maar dat gaat niet zo makkelijk ..Nou dat is ook zo, maar het ONMOGELIJKE KAN ECHT. Je hebt alleen de juiste hulp en juiste vriend nodig om effectieve beslissingen en keuzes te gaan maken ! Durf jij dit gevecht aan te gaan ? Heb je hulp nodig ?
Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij GOD !
Daar is niet alleen Joop het bewijs van ! Het bewijs werd wederom geleverd op 13 november 2015 . Wat een blijdschap is er in de hemel als er weer iemand wedergeboren wordt ! En ja hoor ! Het is weer feest want door deze actie zijn er weer een aantal mensen die de allerbeste beslissing aller tijden gemaakt hebben.
Prijs GOD !

 contact; info@devingervangod.nl 
 
 
 


Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

239064 bezoekers (329507 hits) sinds 13-10-2008