Ev. JAN ZIJLSTRA

  

EVANGELIST JAN ZIJLSTRA in WARDER 8 MAART 2019


Bekend van de Genezingsdiensten die hij elke 1e en 2e Zondagavond van de maand houdt in WARMOND, houdt ook genezingsdiensten in het hele land. Nu komt hij in WARDER in de Sportkerk, WARDER 128 A op vrijdagavond 8 maart. AANVANG ; 19.30 uur.

De afgelopen jaren zijn er tijdens de Genezingsdiensten vele wonderbaarlijke genezingen gebeurd, waaronder het wonder van Janneke Vlot uit Bleskensgraaf, die 18 jaar ernstig ziek was en waar ook radio en TV aandacht aan hebben besteed.


Vanaf 1992 doorkruist evangelist Jan Zijlstra Nederland met zijn Genezingsdiensten. In deze diensten wordt altijd op bijzondere wijze kracht van GOD geopenbaard, waardoor mensen aangeraakt en vernieuwd worden. In elke dienst komen er dan ook mensen met hun nood. Evangelist Jan Zijlstra predikt al jaren; ,,Mensen ga met uw nood richting JEZUS. Ga richting het wonder". De boodschap is dat Jezus Christus Dezelfde is, gisteren heden en tot in eeuwigheid. IN iedere dienst zien wij dat de kracht van GOD levens vernieuwt, verslaafden verlost en de zieken geneest. En nu komt hij in WARDER, de woonplaats waar zijn grootouders woonden.Iedereen is van HARTE uitgenodigd voor deze dienst. De toegang is VRIJ.
Kom en neem anderen mee !
Voor verdere vragen; info@devingervangod.nl of 0299-362613Sportkerk in Warder .
Adres WARDER 128 A. PARKEREN kan in de straat .
De Oude School , Restaurant- voor lunch-lounge-diner staat naast de Sportkerk en daar kan men wat nuttigen en/of heerlijk eten.

De mensen in Warder en Middelie krijgen het blad van Wings of Healing en de uitnodiging in hun brievenbus. Oosthuizen en overige dorpen krijgen een flyer en uitnodiging in de bus . Ook zal dit bericht in verschillende regionale kranten staan. 

Wij wensen een ieder uit WATERLAND & omstreken een Zeer Gezegende dienst op 8 maart in WARDER !
Het GOEDE nieuws is ook dat Evangelist Jan Zijlstra op vrijdagavond 12 april een Genezingsdienst in VOLENDAM  zal houden in het Stolphoevekerkje, Burg. Kolfschotenplein 1. Kijk verder bij ZG-VOLENDAM voor onze andere onderwijsdiensten.

                              
               

.

                                                             . 
 
Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

242943 bezoekers (335475 hits) sinds 13-10-2008