HELDER trainingen


ik ben Remco Steijlen en ik ben eigenaar van Helder trainingen.
                         www.heldertrainingen.nl
Drinken, blowen, snuiven en alle andere verslavingen is ;
dromen dat je wakker wordt terwijl je langzaam in slaap valt....

Wat maakt de HELDER trainingen zo uniek ?

Het proces van ,,de ziekte" verslaving leidt ons naar het proces
van trauma en vervelende gebeurtenissen in jouw leven

Verslaafd = ver weg van jezelf verwijderd
                     Slaaf van je eigen gedragingen

Veel mensen zijn slaaf in hun leven, niet alleen gericht op drank
of drugs gebruik.
Herstel; Wat je moet terugvinden is ,,jezelf". Iets terugbrengen wat
je verloren was. Waar vlucht je voor weg ?

De belangrijkste vraag is niet; ,, Waarom ben je verslaafd"?
De belangrijkste vraag is ; Waarom raakten we onszelf kwijt  en waarom vinden we het zo moeilijk om weer in contact te komen met onszelf en onze omgeving "?

Een trauma en of vervelende gebeurtenissen zorgen ervoor dat jij de verbinding met jezelf hebt verloren. 
Trauma is het verlies van de verbinding met jezelf , je omgeving en de wereld om ons heen. Het is moeilijk te herkennen omdat het vaak langzaam in je leven sluipt. We passen ons gedrag aan, vaak zonder dat we het door hebben. Dit gebeurt heel subtiel. Dus een trauma is niet de externe gebeurtenis die plaats vindt ( bijv. pesten op school, scheiding, het misbruik, jouw opvoeding) en ook jij bent niet het trauma, het trauma is het verlies van verbinding met jezelf.


Op een zonnige dag in de Corona tijd hadden we op het strand  een bijzonder spontane ontmoeting met Remco.  Er was gelijk een enorme klik in ons contact vooral in de manier en de kwaliteit van hulp verlenen en samenwerken. De werkwijze van Dr. Gabor Mate , een Canadese joodse psychiater  waar Remco veel van geleerd heeft, spreekt ons enorm aan.  Ook al staan we los van elkaar, wij bidden voor Remco en zijn staf en staan helemaal achter de HELDER trainingen ! Volendam heeft een groot probleem met allerlei verslavingen onder alle leeftijden. Dat is de reden dat we in het verleden Joop Gottmers en Johan Toet naar Volendam haalden. Wij hebben zelf  in ons midden ook een aantal personen die compleet van de drugs af zijn gekomen door de kracht van GOD, ja, door de Heilige Geest ! Echt een groot wonder ! Mochten er mensen geïnteresseerd zijn in hun verhaal dan kunnen zij en Remco een beroep doen op ons. Hierboven staat een kort gedeelte van wat Remco geschreven heeft . 
Wij bevelen je deze unieke professionele ( met persoonlijke begeleiding) training van harte aan !
 www.heldertrainingen.nl .

 GOED GENOEG
Johan en Brenda waren bij ons op 14 december 2019 waar zij hun spectaculaire bekeringsverhaal vertelden. Regelmatig zijn ze in Nederland en Johan heeft ook een eigen YT kanaal waar hij fundamenteel goed onderwijs geeft.  Zij werken met hun team in de sloppenwijken van Sau Paulo in Brazilië waar ze vele voedsel pakketten uitdelen en vele wonderen meemaken. Ze gaan daar regelmatig heen met verschillende teams. Mocht je een keer mee willen ? Kijk dan op hun site; www.oneinhimfoundation.com en lees de voorwaarden .
Zijn boek ; GOED GENOEG is een super aanrader !!! ( goed geschreven) en je leest het in een keer uit!

.

KNOCK OUT
Wie kent Joop al ? Wij kenden hem helemaal niet. Via zijn spectaculaire getuigenis en levensverhaal ooit op tv ? Op Fam.7 in het programma Geloofshelden. Via You-tube of via zijn  boek KNOCK OUT ? Wat al de 36e druk heeft gehad. Joop is in Edam/Volendam geweest en dat was heel spannend. Zijn boek, Knock-out is te bestellen bij elke evangelische boekwinkel of via Joop zijn site. Wil je een kijkje nemen ?  Ga dan naar; www.stichtingdegoedeaarde.nl
Op 13 november 2015 vertelde Joop, ( op een vrijdagavond in de Jozef om 20.30 uur )  Joop heeft geen filmpjes nodig , geen ondersteuning, geen microfoon om iedereen te boeien. Eigenlijk is het met geen pen te beschrijven zijn levensverhaal. Het is te bizar voor woorden zegt hij zelf. Met grote nadruk waarschuwt hij nu zoveel mogelijk jongeren voor de gevaren van drugs. Ook op de Scholengemeenschap;  ROC top in Amsterdam-Noord,  was zijn ..optreden", een groot succes. Zie hieronder een foto. De kantine was met meer dan 100 jongeren en leraren goed gevuld. Zijn boeken werden gretig gekocht voor een vriendenprijsje en het was te gek dat jongeren die nooit een boek lezen, juist zijn boek wel kochten !

 Het drugsgebruik in Volendam
Blijft de pan uit stijgen ! ... Slechts weinige jongeren gebruiken niet ! volgens Moedige moeders e.a. is dit helaas ook onze informatie. Wat ik weet durf ik niet eens op te schrijven. In de plaatselijke krant stond het bovenaan op de voorpagina. Een welvaartsprobleem ? Het gedoogbeleid (ook in heel Nederland) werpt zijn vruchten af... en het lijkt nog erger te worden. Wat je zaait zul je oogsten. Toch lijkt niemand er iets om te geven dat onze jongere generatie hiervan de dupe is. Er gaat een gerucht dat het leidingwater in Volendam het hoogste percentage aan drugs en medicijnafval heeft . Is dat waar ? Als we naar de tv kijken weet je niet meer wat je ziet aan bepaalde rioolprogramma's die werkelijk totaal geen nut hebben en niet opbouwend zijn.  In feite  alleen maar verslaving en de vernietiging van de mens promoten. Met deze beschamende vuilnis laten vele dwazen zich voeden. Onze jonge generatie lijkt door de vorige generatie goed in het zadel van verslaving te worden geholpen. Niet alleen drugsverslaving, ook sex, internet, alcohol, gok, en eetverslavingen teisteren als een plaag ons land. LEES KNOCK-OUT en STOP ook met DRUGS ! www.stichtingdegoedeaarde.nl   

Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij GOD !

..

 
319358 bezoekers (461618 hits) sinds 13-10-2008