ACTIE geschiedenis


 2023;  Regelmatig, zo'n twee keer per week gaan Joey en Frank in  Volendam en omstreken wandelingen maken. Ze maken van alles mee en komen elke week met prachtige verhalen over prachtige mensen die ze ontmoeten. Sommigen maken ook echt een beslissing voor JEZUS ! Ongedwongen spreken ze mensen aan en waar ze openingen krijgen reiken ze uit naar degene die meer wil weten.  Het zijn echte evangelisten en we zijn trots op hun !
Hoe lieflijk zijn de voeten van hen die de goede boodschap, het evangelie brengen !!!


 De flyers en kleine traktaten van Jaap Dieleman en onze eigen kaartjes etc. blijven wij allen uitdelen om ons heen. 


Drie dagen 9,10 en 11 december 2022  kon je de grootste Kerstmarkt van Nederland in Haarlem bezoeken. 
Vrienden van ons staan daar elk jaar met een prachtige kerstkraam. Met evangelisatiefolders en prachtige kaarten, kleine boekjes om mensen te bemoedigen deze Kerst met de goede boodschap !
Daar hebben we een dag met een paar van onze mensen aan meegedaan.We doen mee met de 2022 folder campagne van Jaap Dieleman en delen deze actuele
folders nog steeds uit. Kerst evangelisatie actie December 2021 / 2022 flyers .
Dit heldere magazine van Jaap Dieleman werd in 2021 in vele  provincies ( o.a. Friesland, Groningen, de Flevopolder ) en later ook in Noord-Holland bij ons in de buurt via de post rondgestuurd en wij deden daar aan mee ! Vanwege het vele thuis zijn krijgen de mensen ,,de Eyeopener " in de brievenbus, Meestal brachten wij ze zelf rond maar nu is dit een landelijke actie .
We bidden natuurlijk dat het vele ogen die dicht zaten nog gaat openen !
Kijk bij stichting de heilbode of Abbachildcare.nl

.


De maand november en december 2019 werden er prachtige flyers met uitnodigingen uitgedeeld voor een spectaculaire avond in de AMVO op 14 dec. met JOHAN TOET.
Deze cadeautjes maand vanwege Sinterklaas en Kerst stond bij ons in het teken van het
ALLERGROOTSTE KADO TER WERELD wat je maar kunt ontvangen !
Het goede nieuws is .....Jij bent goed genoeg om HEM te mogen ontvangen !

Overdag stonden de vrolijke radicale evangelisten van JEZUS REDT op straat in Volendam. 
Ze vragen jou .....wil jij dit cadeau ontvangen ? WARDER ACTIE 2019
 De maand februari stond in het teken van  de grote GENEZINGSDIENST van Evangelist Jan Zijlstra die op Vrijdagavond 8 maart  in de Sportkerk in Warder gehouden werd. Folders , posters, berichten op FB, en bladen werden uitgedeeld.OPERATION RESCUE 2016 -2017BEST ,,FISHINGTEAM "
Operation RESCUE is van start gegaan bijna elke vrijdagavond beginnend in november van 2016 .
Onze vissers hangen hun  getuigenis aan de haak met liefdesbrieven, ons eigen evangelisatie materiaal en de
mooiste kaarten. Ze wandelen net als JEZUS door het dorp heen en gooien hier en daar hun netten uit.
Grote, kleine of geen vangst ? Het maakt niet uit, hun verhalen zijn geweldig.
En eeeen hele grote vis vangen is al heeeeel wat !!!
Vervolg ACTIES  2016/2017  Edam-Volendam  team vd VVG  
 
8e ACTIE  13  Nov. 2015  BIG TIME met Joop Gottmers in Volendam7e  ACTIE  14 febr. 2015  MOOI MARKEN Magazine JZ
 
 
 6e ACTIE JZ -  febr. 2015 WATERLAND en OMSTREKEN
 
 
 5e ACTIE  JZ -  nov. 2014 WATERLAND en OMSTREKEN 

 
 4e ACTIE   lente 2014 PAAS (VADERS) Liefdesbrief
 
  
 3e ACTIE   dec. 2013 KERST (VADERS)  LIefdesbrief 
 
 
 
  2e ACTIE No to drugs  Yes to JESUS !

Dit is onze eerste  flyer en eerste AKTIE die werd uitgedeeld in Volendam ( na de Kerst-liefdesbrief) die in de NIVO stond.  Samenwerkend met andere evangelisten hebben we in 2012 /2013 meerdere geslaagde acties gehad, en het hele dorp en alle omliggende dorpen voorzien van de Kerstliefdesbrief met het (reddings)gebed erbij. In Volendam denken veel mensen dat ze automatisch naar de hemel gaan ... Maar zonder JEZUS kom je er echt niet in !  In een hel geloven ook de meeste mensen niet meer terwijl JEZUS er steeds over spreekt. GD is een liefdevolle Vader die Zijn liefde en Glorie wil uitstorten, zeker aan hen die nog nooit zoiets gehoord en beleefd hebben. Wie voor JEZUS kiest,  kiest voor Zijn Koninkrijk van Blijdschap, Vrede en Gerechtigheid en gaat de kracht van de Levende GD ervaren. Het is ALLEEN de bovennatuurlijke kracht van de Heilige GEEST die je bijv. van een verslaving of ander ernstig probleem af kan helpen. Je wilsbesluit is dan het belangrijkste ( Dit moet je echt zelf doen !) maar ook zijn er Bijbelse principes uit Het Woord van GD nodig om te leren kennen. Dit dan weer vast leren houden... In Efeze 6 staat dat we ons moeten leren bewapenen en een uitrusting nodig hebben, met zogenaamd ,,hemels gereedschap.''  

 

 1e AKTIE Moedige moeders

Een groepje jonge Volendammers o.a. Nico Runderkamp en Xander Schaaf  hebben hun getuigenis gegeven aan een grote groep Moedige moeders. Vooral  HOE ze zijn VRIJ gezet van DRUGS vonden de moeders zeeeeer interessant. De dames zaten ademloos te luisteren en kregen kippenvel bij het horen van deze verhalen, zo eerlijk uit het hart en leven gegrepen. We vertelden dat we al vele jongeren hebben zien vrijkomen van hun verslaving en/of andere problemen door GODS Woord toe te passen en dat is ECHT geweldig. De jongvolwassenen hebben GD en Zijn hemels gereedschap = Zijn WOORD daarom keihard nodig. De satan gaat rond als een briesende leeuw om de jonge generatie te vermoorden. Het zelfmoordpercentage is ook onder hen  veel en veel te hoog doordat jongeren niet weten hoe ze hun gedachten leven moeten aanpakken. Ze hebben nog niet de DEUR gevonden naar Bevrijding en nooit eerder de waarheid gehoord. Ze weten niet meer HOE ze uit dat zwarte gat en die cirkel moeten kruipen. Je hebt daar het juiste gereedschap  en de juiste kennis voor nodig. Natuurlijk, elke ,,gevangenis'' is anders. Ook traditie kan een gevangenis zijn. Gelukkig kan  JEZUS  elke gevangenisdeur openen, HIJ is de sleutel ! HIJ breekt de ketenen waar je aan vast zit. Maar de grote vraag is wil jij dat ? 

Jer.29:12,13,14 en Jer.30:8,17 Ja, zegt de HEER, IK zal MIJ door u laten vinden en een einde maken aan uw slavernij....want op die dag zegt de HEER van de Hemelse legers zal IK het juk op hun nek BREKEN en hen uit de boeien, ketenen BEVRIJDEN ! Dan zal IK je, u, je gezondheid teruggeven en je wonden genezen. 

Hemels gereedschap

  De nieuwe generatie kan de BESTE KEUS maken en een nieuwe kans krijgen om het plan van GD voor hun leven te ontdekken.  Het uitroepen naar je Hemelse Vader en op zoek gaan, is pas het prille begin. GOD is dichtbij de gebrokenen van hart en verbrijzelden van geest. Wie zonder instructie iets begint faalt meestal. Wie zich goed laat voorlichten en zich laat trainen slaagt altijd ! Volharden en karakter ontwikkelen is naast je training essentieel om blijvende overwinning te boeken.  Bid met ons mee dat Volendam  zich durft te bekeren van de vele verkeerde misleidende wegen.  Alleen met GOD samen leer je uit te breken, alleen zo kun je in de vrijheid komen en gelukkig worden. Deze hemelse wapens = het gereedschap gebruik je om de vijand in je leven te verslaan. Zo deed JEZUS dat ook met het Woord van GOD. HIJ is het Levende Woord !  Moedige moeders hebben van onze stichting daarna wat hemels gereedschap in handen gekregen n.l. het boek ; ,,De kracht van biddende ouders en de Kracht van de biddende vrouw.''  Wie het Woord doet zegt JEZUS ! We hopen en bidden daarom natuurlijk dat dit gereedschap ooit WEL moedig gebruikt gaat worden net zoals onze jongeren dat doen !!... 338082 bezoekers (492832 hits) sinds 13-10-2008