ZG - VOLENDAM

                 
JEZUS zegt; ,,IK maak alle dingen nieuw '' !

   Zendings Gemeente - Volendam

Hartelijk welkom bij ons aan boord ! Ja, JEZUS/YESHUA is ook de oplossing voor jou ! Wie gelukkig en VRIJ wordt,  thuiskomt en een ontmoeting met de levende GOD van Israël krijgt, wil nooit meer anders. Aan de hand van het Woord van GOD, samen met en door De Heilige GEEST geleid, bidden en prijzen we GOD regelmatig en kom je tot inzicht en volkomen herstel. Van een kind van GOD, discipelen we naar volwassen zonen en dochters GODS, van slachtoffer naar overwinnaar ! Van gebondenheid naar totale vrijheid met verantwoordelijkheid ! Een levende eeuwige relatie in plaats van dode religie. Van doelloos naar je bestemming in het leven ! Naast pastoraat bedienen we je in de gaven van de GEEST, varende richting het Beloofde. Wil je graag een keer kennismaken ? Bel onze kapitein Theo, info tel: 06.14676623  of mail naar info@devingervangod.nl en kom op een van onze open-huisavonden of in het Stolphoevekerkje. Bidstonden zijn op verschillende locaties in Volendam gedurende de week.

           
           
ZATERDAG Avond  I "ll be there !
Wees welkom bij ons ! 16 dec. zal Pastor Yvette & team beginnen met sprankelende en verrassende Aanbiddingsavonden met onderwijs ! Tussendoor hebben we Evangelisatie en  OPEN DEUR avonden.  Wil jij eindelijk thuis komen , een kind van GOD zijn of worden en tot je bestemming komen ? Heb je het allergrootste wonder en totale vrijheid nog niet meegemaakt ? Wil je een relatie met de Allerhoogste en Zijn Rust, Vrede, liefde, blijdschap en leiding in je leven ervaren ? Wil je met ons meedoen, instappen of een keer langskomen ? Dat kan altijd. Zie hieronder de AGENDA. Met KERST gaan we samen weer koninklijk uit eten  ! Weet dit ; Je bent zeer geliefd en van harte welkom ! 

           
                  AGENDA Stolphoevekerkje 2017 


      

       Za.avond  16 december 2017  19.30 uur
                    Oil & Light Worship night ! 

Koninklijk Kerst diner 
               2e Kerstdag !    
                 
 AGENDA Stolphoevekerkje 2018 

     Za.av. 27 Jan. Eindtijdstudie over 2017-2018
                            KOMT ALLEN !
                 
                           Bijbelleraar    Frank Ouweneel
                              Beamerstudie - op groot Filmscherm - BBB serie    
                              Aanvang 19.00 uur Lofprijs & Aanbidding
                              Aanvang 19.30 uur Studie / Pauze met koffie & thee
                              Stolphoevekerkje,  Kolfschotenplein 1, VOLENDAM
                              (December is een winterstop !  w.b. de BBB-studies)
              
                   
                                             
                     De laatste lokale hoogtepunten...
Frank Ouweneel heeft met drie anderen een geweldig boek voor Nederland geschreven genaamd : De waarheid over de eindtijd ! Dit boek omdat er  teveel dwaalleringen rondgaan in ons land. Je kunt het op zijn site bestellen. Jeanne de Groot-Boot is 19 oktober j.l. na een kort ziekbed naar de HEER gegaan. De afscheidsdienst en de begrafenis waren in Muiden.Wij gedenken haar als een sterke steunpilaar en vredesduif die onze groep en onze visie ten alle tijde bemoedigde. Ze was tevens bestuurslid. Hier beneden zie je nog een foto toen we haar opzochten en zij David voor het eerst zag ! ,,John Highway" en ik mochten op de Siloam boot de aanbidding leiden...tijdens een Heilige Geest weekend t/m 2 sept. met Bart Doornweerd. De Siloam vaart het IJsselmeer rond en doet alle mooie plaatsen aan terwijl er aan boord wordt aanbeden, onderwezen en bediend. Ook Texel en Terschelling worden met goed weer bezocht . Dit alles onder de bezielende leiding van de nieuwe schipper Harm en zijn vrouw Sherida & team. We hebben de sterren van de hemel gespeeld en gezongen voor de Allerhoogste !! Het was een super gezegende tijd ! Zie hieronder een impressie .

 Zendeling en evangelist Bert Boland was bij ons 3 juni en heeft ons verrast met zijn vele wonderlijke avonturen in AziëDe week daarop; 10 juni begon pastor Theo de Boer in het Stolphoevekerkje met een serie over ,,de Gemeente van JEZUS "op weg naar het Beloofde ! ZA.av.. 26 aug. e.a. data zullen volgen. Zeer serieuze, grappige en  wonderlijke dingen zullen de revue gaan passeren ! Neem iedereen mee die het wil horen ! Wij verwelkomen alle nieuwe mensen uit Edam, Purmerend en omstreken en bidden regelmatig voor jullie . Allen de Hartelijke groeten van onze Apostel Ednilson en de kerken uit Brazilië  die dagelijks voor ons bidden. Een echt Paasfeest/Pesach/Passover 2017 samen gevierd zoals elk jaar met een stukje onderwijs, film en Avondmaal gevierd. Maar de steen is weggerold, het graf open,,,HIJ is opgestaan! ja, HIJ LEEFT ! Op een zaterdagmiddag ( 28 jan.) was er van 16.00 tot 17.00 een vrolijke en feestelijke familie-viering in het Stolphoevekerkje waar David Tuip werd opgedragen aan de HEER. Zie hieronder de prachtige taart die we daarna met z'n allen  hebben verorberd en van Jeanne en David  ! 

 .
 

Vanaf 2 jan 2017 zijn wij begonnen met een eenvoudige gebedscampagne t/m 21 januari voor onze gemeente in samenwerking met de gemeente in
BraziliëTot ons is het trieste bericht gekomen dat Rogier van Leeuwen op zondag 8 januari 2017 overleden is. De afscheidsdienst was in de RK Nicolaas kerk in Edam 14 januari j.l. Wij zijn onthutst en verdrietig. We wensen en bidden zijn familie alle sterkte en troost toe.Zondag 4 december 2016 is kleine David geboren en in ons midden gekomen. De kersverse ouders zijn Frank en Tiny ! Wij zijn met hun zooo blij en feliciteren hun met dit grote wonder ! Operation rescue is van start gegaan en ons team zal gedurende de feestdagen en donkere maanden blijven evangeliseren . PROFEET ROGER TEALE was bij ons in Volendam op vrijdagavond 14 oktober, 2016. Hij bracht een streng woord voor Nederland maar voor ons persoonlijk was het weer een enorme bemoediging .Gerard van der Slee van de ABC gemeenten was za.avond 20 aug. 2016 bij ons ! 18 november hebben  we voor de eerste keer een ledenvergadering bezocht. We zijn blij met het verbonden zijn met de ABC gemeenten in Nederland en natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar de samenwerking.  ,,onzeLIEVEHEERopcanvas" is een creatief project van Theo, Michael en Yvette . Het is nieuw en nog in ontwikkeling. De reacties zijn buitengewoon enthousiast maar later meer nieuws hierover ...  Onze Tiny is op 12 mei 2016 geïnterviewd op camera over het onderwerp abortus; het is een schitterend filmpje geworden met een getuigenis recht uit haar hart. We zijn trots op Frank en Tiny !.  .
.

Sinds 16 april 2016, zijn wij als Zendingsgemeente Volendam ( eerder al verbonden met de Vernieuwde Baptisten in Brazilië ) formeel een ,,ABC gemeente" en gaan we geregistreerd staan als een gemeente aangesloten bij de ABC gemeenten in Nederland; Alliantie van Baptisten en Cama gemeenten. 18 febr. 2016 is Nico Runderkamp geïnterviewd en gefilmd door Bayless Conley ministries en zijn getuigenis zal in Duitsland en Amerika op tv te zien zijn ! Waaauw Prijs GOD dat ze dit op www.devingervangod.nl gelezen hebben ! Prijs GOD dat het zijn vrucht gaat afwerpen ! De nieuwe flyers en de Vaders liefdesbrief zijn schitterend geworden en we blijven ze uitdelen. Aquila was in mei 2016  bij ons en een paar maanden bij WYAM.. Bijbel leraar Frank Ouweneel begon met de eerste Beamer~studie op 26 sept. 2015 maar je kunt altijd inspringen en meedoen. Deze BBB - training is een keer per maand. We trekken met elkaar door de Bijbel heen van onderwerp naar onderwerp in het Stolphoevekerkje. WORDT WIJS EN KOM OOK !  Elke laatste zaterdagavond behalve de zomerstop juni, juli en aug. en december niet.Jong en oud genezen bij ons van kwalen; hoofdpijn, rug, oren, angsten, depressies en zelfs een kankergezwel verdwijnen ook bij ons op de zaterdagavond geneest JEZUS. De nieuwe training GEZONDENEN / AMBASSADEURS is in Leiderdorp beëindigd met een aantal jongemannen van onze Zendingsgemeente. JZ gaat nog een keer, (de laatste keer zegt hij), in het najaar 2016 een training geven die heet ,, het Goddelijk leven". Joop Gottmers heeft voor de eerste keer in Edam/Volendam in het St. JOZEFgebouw (nov.2015 ) en op een ROC Scholengemeenschap gesproken. Dit was een groot succes. We zijn aan het broeden op een vervolg en nieuwe dingen voor de toekomst .


  
City Bible Vlollendam
 Het schitterende handzame City Bijbeltje Volendam is GRATIS verkrijgbaar voor wie hem echt gaat lezen. De vertaling is in de Herziende Statenvertaling met voorop een prachtige foto van Jan Tuijp. Laat het ons weten als je belangstelling hebt dan zorgen wij dat je er eentje krijgt. Mocht u een gift willen overmaken ?  Stichting de Vinger van GOD : NL70RABO 031.5671424
 

               

      Profeet   R O G E R   T E A L E  was  14-10-2016   in  Volendam
     
    Je kunt op zijn pagina lezen en horen wat hij gesproken heeft over Nederland .
      

         Impressies uit 2015
De kracht van GOD en de verschillende zalvingen van de Heilige GEEST hebben machtig en krachtig gewerkt in de weekenden 16 & 23 mei 2015 dat Pastor Ednilson & fam. bij ons in het Stolphoevekerkje en thuis waren. Iedereen heeft iets ontvangen ! We zijn toegerust, gegroeid en gezalfd. Veel persoonlijke en bijzondere profetische woorden zijn gesproken over Volendam en omstreken maar ook voor ons een bevestiging over het plan van GOD en Zijn visie voor Nederland. Het is een machtig en dynamisch hemelvaart en pinksterweekend geweest. Vlak daarna gingen we ook nog met een groot aantal naar Terschelling. Alles was zo buitengewoon gezegend, het weer, ons samenzijn, het eten, het hotel en...het belangrijkste; de HEER was met ons ! We zijn zo dankbaar .. Loof de HEERE alle gij volken ! 

             


     6 maart 2015 ,,Een top avond in de AMVO" 

De tweede Grote GENEZINGSDIENST met evangelist Jan Zijlstra in de AMVO op vrijdagavond 6 maart 2015 was ,,Nog veel mooier als de eerste keer" ! sprak een collega van een van onze teamleden. Als een goed geoliede trein verzorgden alle hulptroepen de avond. Zoek de GENEZER en je ontvangt je GENEZING, preekte Jan Zijlstra. We zijn heel erg benieuwd naar de genezingen en of er wonderen  hebben plaatsgevonden? Er waren niet zoveel Volendammers deze keer maar meer mensen van buiten.  De eerste keer op 14 nov. 2014 waren vele Volendammers enorm verbaasd en wakker wordende over GODS tegenwoordigheid, GODS kracht en glorie...Het was een volle bak en ,,een heel lekker sfeertje" , zeiden ze. GOD wil machtig Zijn genezende hand uitstrekken naar ernstig zieken en ze aanraken op Zijn wonderlijke manier, door de kracht GODS en Zijn Heilige GEEST. Als je alleen maar gewend bent geweest aan kerkelijke rituelen dan ben je meestal sceptisch en afwachtend, dan is dit echt een revolutionaire belevenis. JEZUS kon op sommige plekken GEEN wonderen doen vanwege ongeloof. Geloof komt door het horen van het Woord. Nogmaals danken wij voor de fantastische samenwerking met Wings of Healing, Berea Worship band e.a. ! Het waren twee MEGA gezegende en fantastische avonden tot eer en glorie van onze GROTE GOD waardoor weer vele zielen gered en genezen zijn !  

 

,,Het Vuur van GOD,
zal in Volendam niet ophouden te branden !
    ,,Bouw een huis voor MIJ ! " 

 

Uit Friesland, Brabant, Noord en Zuid Holland, Amsterdam,
Waterland en velen uit Volendam kwamen mensen voor genezing naar GOD.

  
           

 

Igreja Batista Nova Allianca

        ZG-Volendam Nederland nu geboren !

Het was een koninklijke droomreis, onze reis naar Brazilië. De inzegening van onze aanstelling als pastors/ voorgangers werd glorieus gevierd op za.avond 29 maart 2014 ; op zijn Braziliaans een groot officieel hemels feest ! Gloria a Deus, het was maravilhoso . 7 nieuwe kersverse pastors, 3 zendelingen, 2 levieten  en 2 missionarissen werden gezalfd.  Een bomvolle kerk met pastors overal vandaan en een grote barbecue ( chuhasco) erna. Meerdere leiders die al vaker in Nederland zijn geweest hebben we mogen ontmoetten. Officieel zijn we nu een gemeente met onze groep en heetten we Zendings Gemeente Volendam. Hieronder een paar foto's met Pastor Ednilson en Marinija, Aquila, wij en de kinderen van het kindertehuis van Netty. (Overige foto's van Brazilië vind je bij Brazilië en Bruis ! 

  

    

  

   

Theo met Kaio, Abraou en Icaru         met Melissa en Muriël

Het thuis voor de kinderen in Brazilië is een waarachtig hemels  jungleparadijs geworden dankzij alle sponsors uit Nederland. Het was fantastisch om de kinderen na zoveel jaren een keer vast te kunnen houden en echt mee te maken, naar school te brengen en natuurlijk hun huis te bewonderen. Proef alvast iets van de Braziliaanse aanbidding in het volgende liedje...Het is in mijn hoofd en hart blijven hangen en gaat er niet meer uit ! 

  

Neem me mee omhoog ..GD ! ik wil je zo graag aanbidden en naar een hoger niveau van intimiteit met jou, een hogere dimensie ! Jouw Naam is meer dan geweldig en ik wil elke dag meer van je kracht ervaren, meer van je aanwezigheid, meer van je omarming en meer..

  

 

  

Psalm 84 WELZALIG en gelukkig de mens die op GD vertrouwd
en zonder heiliging zullen we de HEER niet zien !  (Hebr.)
 GD zegt;

MIJN Heerschappij en KONINGSCHAP zijn tot in Eeuwigheid !

Luc.18:27 Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij GOD !

2 Kor.3:17 De HEERE nu is de GEEST en waar de GEEST

van de HEER is, daar is VRIJHEID !
   
SON of GOD 
Een film over het leven van JEZUS van Nazareth,

zie hierboven de Movie trailer van 2014,  te verkrijgen bij de EO/shop.  

 

 

 
 

 Stolphoevekerkje   

      Feestelijke Kerst Celebration 2013

    in KERSTsfeer was om niet te vergeten, in het Stolphoevekerkje m.m.v Jacco & Nympha Dijs, John Highway die de heerlijke aanbidding verzorgden. Het was een avond vol vuur en we hebben de kracht van GOD en bevrijding weer ervaren, de laatste ontwikkelingen rond het kindertehuis van Netty en de machtige geloofswonderen in Brazilië.


 

 

 .                              Sterke prediking tijdens de Lente en Herfst celebrations ,  daar houden we hier met zijn allen wel van ! Vooral de ouderen zaten behoorlijk van Evangelist Bert Bruinekreeft te genieten. Dit alles tesamen met de gezalfde aanbidding van Jacco en Nympha maakten deze celebration hemels. Hieronder nog wat foto's.

 

   

Jacco en Nympha

Jacco en Nympha Dijs zijn getalenteerde muzikale aanbiddingsleiders en speelden voorheen met hun band in de Berea gemeente Amsterdam en op andere plekken in Nederland. Zij ondersteunden ons en daar waren wij reuze blij mee ! Vorig jaar zijn ze op zendingsreis geweest naar Mongolië. Je kunt het pure en indrukwekkende filmpje op hun site bekijken en al hun andere activiteiten.  http://www.moreholyground.com/  Wil je nog even na genieten van hun  Praise en Worship in mei 2013 ? Klik dan op het volgende filmpje beneden de foto .

 

 

 
 MCAN
 Ook hebben we onwijs genoten van het DRAMA, uitgevoerd door een internationaal team van studenten van MCAN uit Amsterdam-noord. De volgende dag moesten ze examen doen.  THANX guys, You were really amazing ! Succes en zegen met alles wat jullie gaan doen. Zie hieronder hun foto het filmpje. Het DRAMA stuk beelde uit; Hoe JEZUS zich over je ontfermt. Helaas kon ik niet het hele DRAMA-stuk in film erop zetten. Hier dus slechts een gedeelte ervan, onder de foto.
 
 
 
Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

220205 bezoekers (302566 hits) sinds 13-10-2008