ZG - VOLENDAM

.                                                                                                                
  . .       
      Zendings Gemeente  Volendam             
Heel hartelijk welkom bij ons aan boord. Ja, JEZUS/YESHUA is de oplossing voor jou ! Wil je Hem ontmoeten ? Hem beter leren kennen ? Wie het Allergrootste hemelse, meest bijzondere cadeau heeft ontvangen kan niet wachten met uitpakken. Wie een ontmoeting krijgt met de levende GOD van Israël wil nooit meer anders. Aan de hand van het Woord van GOD, samen met en door De Heilige GEEST geleid, bidden en prijzen we GOD regelmatig en kom je tot inzicht en volkomen herstel. Van een kind van GOD, discipelen we naar volwassen zonen en dochters GODS, van slachtoffer naar overwinnaar ! Van gebondenheid naar totale vrijheid, met verantwoordelijkheid. Een levende eeuwige relatie in plaats van dode religie. Van doelloos naar je bestemming in het leven ! Naast pastoraat bedienen we je in de gaven van de GEEST, varende richting het Beloofde. Vrijheid, Gerechtigheid, Waarheid,  Blijdschap en Vrede zijn specifieke kenmerken voor onze gemeente. Wij houden van kwaliteit en gezond geestelijk onderwijs.  Wil je kennismaken en/of instappen ? Kom dan langs op een van onze bijzonder gezegende avonden in de mooie bruiloftszaal boven in de AMVO.  Bellen kan ook ; onze kapitein Theo, info tel: 06.14676623  of mail info@devingervangod.nl. Je bent zeer geliefd en van harte Welkom !  

  AGENDA ZG-VOLENDAM 2019  

Za.av. 26 Oktober zal Frank Ouweneel uitleg geven over:
 ,,het Pesachfeest", het Pascha . Zeer belangrijk om te weten !
in de AMVO, Julianaweg 106 te Volendam.

 
                                                        

Za.av.  26 Okt.  Frank Ouweneel in de AMVO
   BBB-studie ; Feesten van Israël ; Pesach !

Za.av. 9 Nov. John Highway over zijn avontuurlijke reis !
   ( Familie-avond)  info@devingervangod.nl

Za.av.  30 Nov. Frank Ouweneel in de AMVO
   BBB-studie : Aanbidding .
 .

                                      
                                                         .                                                                                            
                            Bijbelleraar    Frank Ouweneel  
   BBB vervolg studies - op groot Filmscherm -  Studie / Pauze met koffie & thee
  In de bruiloftszaal boven in de  AMVO,  Julianaplein 106, VOLENDAM

                      Aanvang; 19.00 uur Korte Worship ( iedereen welkom)
                       Studie;    19.30 uur  Pauze koffie & thee 20.30 uur                        
                        www.frankouweneel.nl      www.bijbelstudies.nl 

Za.av. 14 Dec. Johan Toet in de AMVO 
Johan is ex-drugscrimineel en heeft geweldige wonderen meegemaakt !
Ook nu beleven hij en zijn team spectaculaire dingen in Brazilië.
Kom, neem mensen mee en luister naar zijn bijzondere verhaal !
Julianaweg 106, Volendam Aanvang; 19.00 


                    

 
 ZATERDAG Avond  I "ll be there!
Op de niet ingevulde Zaterdagavonden in de maand hebben we OPEN ontmoetingsavonden of een vrije avond.  Dit zijn kennismakingsavonden en/of familie avonden met praktische instructie. Vrije avonden vinden wij ook heel belangrijk !   Sprankelende profetische aanbiddingsavonden voeren we spontaan in. Onze bidstonden zijn op verschillende locaties in Volendam. Wil jij eindelijk thuis komen, een kind van GOD zijn of worden en tot je bestemming komen ? Heb je het allergrootste wonder en totale vrijheid nog niet meegemaakt ? Wil je een relatie met de Allerhoogste en Zijn Rust, Vrede, liefde, blijdschap en leiding in je leven ervaren ? Wil je met ons contact, instappen of een keer langskomen ? Dat kan altijd. Mail dan naar info@devingervangod.nl  Weet dit ; Je bent zeer geliefd en van harte welkom !  
                      
                                         
       De laatste lokale hoogtepunten...
 Jarno Mulder was 31 augustus in ons midden in de AMVO ! Wat een profetische explosie ! Het was genieten samen met de jongens van JEZUS REDT. We hebben een en al bemoediging mogen ontvangen! Rake woorden van GOD, prachtige persoonlijke profetieën ! We zien er nu al naar uit dat hij terugkomt 11 januari 2020 ! Wil jij de avond graag na luisteren ? Mail ons voor de audio via info@devingervangod.nl     
     
Wat een super gezegende en bijzondere avond was het met Profeet Roger Teale !
Broeders en zusters, vrienden en bekenden uit heel Nederland waren er !
The VOICE daar draait het om ! Wil je nog meer horen wat hij in Groningen heeft gesproken ?
Kijk dan bij Destiny Church Groningen en zoek de laatste preek van 1 aug.
Theo heeft een geweldig stuk praktisch onderwijs gegeven over Discipelschap !
Wil je dit nog ontvangen ? Dat is mogelijk als je ons mailt via info@devingervangod.nl
Hieronder zie je het filmpje van de grote genezingsdienst met Evangelist Jan Zijlstra in Warder die
we hebben mogen organiseren. 
Dank aan ons trouwe team wat koninklijk heeft meegewerkt met de Wings of Healing.  In  Febr. 2019 met het mooie weer hadden we een MEGA grote evangelisatie - actie  voor alle dorpen rondom Volendam. Jan Zijlstra sprak in Warder in de Sport kerk op 8 maart en bad voor de zieken die overal vandaan kwamen. Zelfs voor zijn familie . Het waren geweldige diensten !!2 April is Jan Zijlstra alweer voor de 4e keer in Volendam geweest. voor de 2e keer in het Stolphoevekerkje. Velen waren aanwezig en hebben voor zich laten bidden. .
 
Afscheid
We hebben helaas afscheid genomen van Jan van Strijen van het Stolphoevekerkje (de Protestantse kerk in Volendam) die op de laatste woensdagavond in februari 2019  is ingeslapen en zijn reis naar de HEER heeft gemaakt. We zijn dankbaar voor de prettige liefdevolle relatie die we met hem gehad hebben. ,,Zijn ' lied "Ga met God",  zullen we blijven zingen om hem gepast te blijven herdenken. Liedboek 416. Bekijk onze eerste,  eigen,  creatieve  You-tube filmpjes gewoon op You tube te vinden.! Lichtproject , Stille nacht , Zo lief, zo lief met tekst ! Zoveel positieve berichten erover gehad. Jaap Dieleman gaf een weergaloze start aan  Januari 2019 met als thema De Opname ! Wat een avond !  Theo gaf een zeer accuraat Woord van GOD door op 15 december j.l. over de Wereldkerk die komende is.. Er zijn opnamen van, mocht je het willen na luisteren.  Het allermooiste voor een discipel  is natuurlijk  als mensen individueel bevrijd en of genezen worden.  Dit gebeurt tussen de bedrijven door, als we met elkaar optrekken !  Herman Boon gaf een daverende Try-out op 22 september 2018 met inhoudelijk de zeer ernstige staat van ons ,,Nederlanders", die nog geen keus gemaakt hebben voor de eeuwigheid.  Ook kan hij op weergaloze wijze grappen en grollen verstoppen tussen de ernstige lijdensweg die JEZUS aan het kruis beleefde.  Dat is echt heel knap zodat je kunt huilen en lachen tegelijk ! Gerard vd Schee, leider  vd Baptisten ABC-gemeenten sprak bij ons over GOED-BOOS zijn en heeft daar een serieus praktisch programma voor Nederland voor ontwikkeld. De Zomer Barbeque en visite van de Levend -Woord gemeente met Pst. Willem en Ingrid Duin uit Haarlem 12 juli j.l . aan Volendam met een jonge tiener DANS delegatie uit Zuid-Korea was zooo verrassend en dynamisch met prachtige uitvoeringen op het Europaplein ! Op ons favoriete nummer ; Nothing is impossible with GOD !
                                                                         .

                                                    . .


 


    

    .

                                         

      

                                                 

De avond op 8 juni j.l.  met Jan Zijlstra  ( onderwijs over Geloof en Goddelijke genezing) was echt Mega! Iedereen die er was heeft zegen ontvangen. Er kunnen minder mensen in het Stolphoevekerkje maar er waren veeel meer genezingen en bevrijdingen dan in de AMVO !! GOD heeft machtige dingen gedaan ! Hallelujah ! Het heeft ons allen bemoedigd ! Nieuwe boeken die Jan Zijlstra heeft geschreven zijn een aanrader. Je kunt ze  vinden op de website; www.wingsofhealing.nl 

                                     
In Augustus 2018 heeft Theo de Boer een Za.avond  gevuld met instructie , Aanbidding en Bijbelstudie. 1 september 2018 kwam Gerard van de Schee in Volendam spreken over boos/zijn.. Hij is leider van de ABC gemeenten in Nederland. 22 september dit jaar nog gaat  Herman Boon ons verblijden met een vrolijke try-out !  Netty was er ook  met een zeer speciale avond in het Stolphoevekerkje . 2018 begonnen we fris met Profetische  Praise & Worship try outs op 13 januari. Frank Ouweneel gaat 29 nov. 2018  zijn BBB-serie hervatten. Hij heeft met drie anderen een geweldig boek voor Nederland geschreven genaamd: De waarheid over de eindtijd. Dit boek omdat er  teveel dwaal leringen rondgaan in ons land. Je kunt het op zijn site bestellen. 2017 Jeanne de Groot-Boot is 19 oktober 2017  na een kort ziekbed naar de HEER gegaan. De afscheidsdienst en de begrafenis waren in Muiden.Wij gedenken en missen haar als een sterke steunpilaar en vredesduif die onze groep en onze visie ten alle tijde onderschreef en ons bemoedigde. Ze was tevens bestuurslid. Zie hier beneden een foto vanaf Terschelling alweer 3 jaar geleden !


 ,,John Highway" en ik mochten op de Siloam boot de aanbidding leiden.in 2017.tijdens een Heilige Geest weekend t/m 2 sept. met Bart Doornweerd. De Siloam vaart het IJsselmeer rond en doet alle mooie plaatsen aan terwijl er aan boord wordt aanbeden, onderwezen en bediend. Ook Texel en Terschelling worden met goed weer bezocht . Dit alles onder de bezielende leiding van de nieuwe schipper Harm en zijn vrouw Sherida & team. We hebben de sterren van de hemel gespeeld en gezongen voor de Allerhoogste !! Het was een super gezegende tijd ! Zie hieronder een impressie .


  
City Bible Vlollendam
 Het schitterende handzame City Bijbeltje Volendam is nog steeds GRATIS verkrijgbaar voor wie het allergrootste cadeau ook wil uitpakken en dus echt gaat lezen. De vertaling is in de Herziende Statenvertaling met voorop een prachtige foto van Jan Tuijp. Laat het ons weten als je belangstelling hebt dan zorgen wij dat je er eentje krijgt. Mocht u een gift willen overmaken ?  Stichting de Vinger van GOD : NL70RABO 031.5671424
 

                                              Meer impressies 2016- 2017-2018 
     
  
        
    
   

    
                         

     

                                                  

                             Profeet Roger Teale was op 14 juni 2016 bij ons in Volendam.
        Je kunt bij ,,de Waarheid over " lezen wat hij gesproken heeft over Nederland .

      

           
     6 maart 2015 ,,Een top avond in de AMVO"
    6 juni     2018    in het Stolphoevekerkje ! 

De tweede Grote GENEZINGSDIENST met evangelist Jan Zijlstra in de AMVO op vrijdagavond 6 maart 2015 was ,,Nog veel mooier als de eerste keer" ! sprak een collega van een van onze teamleden. Als een goed geoliede trein verzorgden alle hulptroepen uit heel Nederland de avond. Zoek de GENEZER en je ontvangt je GENEZING, preekte Jan Zijlstra. In het Stolphoevekerkje gaan we verder en zal Jan Zijlstra op een vrijdagavond 6 juni 2018 in Volendam een onderwijsdienst verzorgen met gelegenheid te bidden voor genezing !

 

,,Het Vuur van GOD,
zal in Volendam niet ophouden te branden !
    ,,Bouw een huis voor MIJ ! " 

 

Uit Friesland, Brabant, Noord en Zuid Holland, Amsterdam,
Waterland en velen uit Volendam kwamen mensen voor genezing naar GOD.
  
           

 

Igreja Batista Nova Allianca

        ZG-Volendam Nederland nu geboren !

Het was een koninklijke droomreis, onze reis naar Brazilië. De inzegening van onze aanstelling als pastors/ voorgangers werd glorieus gevierd op za.avond 29 maart 2014 ; op zijn Braziliaans een groot officieel hemels feest ! Gloria a Deus, het was maravilhoso . 7 nieuwe kersverse pastors, 3 zendelingen, 2 levieten  en 2 missionarissen werden gezalfd.  Een bomvolle kerk met pastors overal vandaan en een grote barbecue ( chuhasco) erna. Meerdere leiders die al vaker in Nederland zijn geweest hebben we mogen ontmoetten. Officieel zijn we nu een gemeente met onze groep en heetten we Zendings Gemeente Volendam. Hieronder een paar foto's met Pastor Ednilson en Marinija, Aquila, wij en de kinderen van het kindertehuis van Netty    

    

  

   

Theo met Kaio, Abraou en Icaru         met Melissa en Muriël

Het thuis voor de kinderen in Brazilië is een waarachtig hemels  jungleparadijs geworden dankzij alle sponsors uit Nederland. Het was fantastisch om de kinderen na zoveel jaren een keer vast te kunnen houden en echt mee te maken, naar school te brengen en natuurlijk hun huis te bewonderen. Het kindertehuis is nu een semi internaat geworden. Je kunt alles lezenop de site van Netty ; www.kinderwerk-horeb.nl  Wil je iets proeven van de Braziliaanse aanbidding ? Het volgende liedje...Leva-me Alem...  

Neem me mee omhoog ..GD ! ik wil je zo graag aanbidden en naar een hoger niveau van intimiteit met jou, een hogere dimensie ! Jouw Naam is meer dan geweldig en ik wil elke dag meer van je kracht ervaren, meer van je aanwezigheid, meer van je omarming en meer..  


   
Psalm 84 WELZALIG en gelukkig de mens die op GD vertrouwd
en zonder heiliging zullen we de HEER niet zien !  (Hebr.)
 GD zegt;

MIJN Heerschappij en KONINGSCHAP zijn tot in Eeuwigheid !

Luc.18:27 Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij GOD !

2 Kor.3:17 De HEERE nu is de GEEST en waar de GEEST

van de HEER is, daar is VRIJHEID !
   
SON of GOD 
Een film over het leven van JEZUS van Nazareth,

zie hierboven de Movie trailer van 2014,  te verkrijgen bij de EO/shop.  

 

 

   

                        Feestelijke Kerst Celebration 2013

    In KERSTsfeer was om niet te vergeten, in het Stolphoevekerkje m.m.v Jacco & Nympha Dijs, John Highway die de heerlijke aanbidding verzorgden. Het was een avond vol vuur en we hebben de kracht van GOD en bevrijding weer ervaren, de laatste ontwikkelingen rond het kindertehuis van Netty en de machtige geloofswonderen in Brazilië.

 

 

   

Jacco en Nympha

Jacco en Nympha Dijs zijn getalenteerde muzikale aanbiddingsleiders en speelden voorheen met hun band in de Berea gemeente Amsterdam en op andere plekken in Nederland. Zij ondersteunden ons destijds. Ze maken  zendingsreizen o.a. naar Mongolië.
 
Wil je wat van hun  Praise en Worship horen uit mei 2013 ? Klik dan op het volgende filmpje beneden de foto .

 

 

 
 MCAN
 Ook hebben we onwijs genoten van het DRAMA, uitgevoerd door een internationaal team van studenten van MCAN uit Amsterdam-noord. De volgende dag moesten ze examen doen.  THANX guys, You were really amazing ! Succes en zegen met alles wat jullie gaan doen. Zie hieronder hun foto het filmpje. Het DRAMA stuk beelde uit; Hoe JEZUS zich over je ontfermt. Helaas kon ik niet het hele DRAMA-stuk in film erop zetten. Hier dus slechts een gedeelte ervan, onder de foto.
 
 
 
Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

256606 bezoekers (355859 hits) sinds 13-10-2008