SOUND OF FREEDOM

 Sound of Freedom

 

Is een waargebeurd verhaal in een nieuwe film die vanaf 4 juli 2023 in de bioscopen in de Verenigde Staten draaide en daarna in Nederland. Dit is absoluut geen gewone film maar een verfilmd verhaal van horror scenario's van kinderhandel wat zich elke dag, elk uur afspeelt en voor miljoenen geroofde, verkochte kinderen hun bittere, dagelijkse bestaan van overleven is. Het is een waarheid die zo afschrikkend en shockerend is, dat de meeste mensen hier niks over willen horen... omdat het ook bijna niet te verteren is. Toch eindelijk een film hierover.  Je zal echt moeten huilen,  of er van wakker liggen als je een hart hebt. Toch is dit de harde werkelijkheid. Vele politiemensen e.a. speciale agenten hebben hier veel vaker mee te maken. Zij moeten dagelijks  porno schandalen e.a. afschuwelijke zedenzaken oplossen .

Maar erger als dit bestaat er niet voor een kind, als je als sex-slaaf wordt ingezet vanaf zeer jonge leeftijd,  je daarna doorverkocht wordt, gedumpt wordt en je organen uiteindelijk voor de orgaanhandel gebruikt worden. Het is een gruwelijke hel en een hartverscheurend horrorscenario waar deze kinderen aan worden blootgesteld. Wie wil hiermee geconfronteerd worden ? Niemand toch ? Je slaapt er niet van als je het tot je door laat dringen en toch zijn er gelukkig mensen, zeg maar zeer grote helden ! die dit als hun levens missie zien om deze kinderen wereldwijd te bevrijden uit deze sex-gevangenissen.. Prijs, dank  en bid hen GODs totale bescherming en kracht toe !
Ja, we weten dat de sex- industrie vooral in Thailand o.a. levendig is. We weten ook dat er vele westerse Europeanen en Amerikanen daar naar toe gaan op vakantie om aan hun trekken komen. Het is zo triest dat vele daders gewoon vrij rondlopen en niet gestraft en of geholpen worden in een hersteltraject... Als jonge stewardess die zo groen als gras was, besefte ik echt niet wat er daar allemaal gebeurde. Pas veel later realiseerde ik me hoe ernstig walgelijk en werkelijk deze ,,industrie" is. Het is zo duister en duivels en helaas alleen maar erger geworden. Het heeft zich serieus verplaatst naar het westen en naar vele vakantie oorden. 

 


Miljoenen, misschien biljoenen dollars en euro's gaan er in de kinderhandel om, veel meer als in de drugshandel en vooral door de elite, de allerrijksten in ,,de Westerse wereld" is dit al jaren gaande en wordt het nu ontmaskerd door zeer bekende acteur uit de film Brave heart. Een held die begonnen is om dit te  stoppen en kinderen te bevrijden is Tim Ballard . 
Een voormalig speciale agent ? en vader van negen kinderen.  Iemand wiens vrouw zei...
,, Stop met je baan en ga deze kinderen redden !". 

Inmiddels is hij actief als een soort commandoleider van getrainde teams, ik noem ze maar hemelse special FORCeS , (Angels ) die al vele kinderen bevrijdt hebben. Nazorgteams om deze kids daarna op te vangen, na al hun trauma’s een gezond leven terug te geven hoort er helemaal bij. Gelukkig zijn er mooie echte verhalen van kinderen die bevrijdt zijn en hersteld ! .

 

De Mexicaanse filmmaker van Sound of Freedom,  wil dit in de openbaarheid brengen om de child trafficing , deze walgelijke kinder sex-slavernij wereldwijd te stoppen !!! Dit geloof ik, zal door bewustwording zeker gedeeltelijk kunnen lukken als het steeds bekender wordt. Zouden de verblinde Woke mensen hier nou  wakker door  worden ? Is de Woke agenda hier mede schuldig aan ? Hollywood heeft zo ontzettend veel schuld en kent zoveel schuldigen ... dat ze deze film niet willen zien of promoten ... maar de film heeft een ongekend groot succes. Moge dit allemaal ten goede gaan komen aan de vele slachtoffers. Jim Caviezel speelt de hoofdrol; dezelfde acteur als in the Passion of the Christ. Mel Gibson en andere bekenden zelfs Elon Musk scharen zich achter deze film. 


Ook REDACTED heeft Tim Ballard  geïnterviewd en er zijn is online nog veel meer te volgen over Jim Caviezel e.a. 
De  film draait nu in de Nederlandse bioscoop en wij hebben hem gezien. Eerlijkgezegd viel het me mee want ik had me op het ergste voorbereid.  hHt verhaal in de film is  heel knap, heel echt maar moreel en esthetisch verfilmd. Het is een MUST-SEE voor volwassenen !  Zou Nederland en Europa wakker willen worden over dit vreselijke leed en deze harde waarheid ?  De slechteriken die samenwerken met satan  willen  altijd  kinder - slachtoffers maken. De duivel heeft het duidelijk op de kinderen, de nieuwe generatie gemunt ..Zal hun sound, hun geluid en snak naar vrijheid gehoord worden ?. Oh JEZUS kom alstublieft snel !  want dit is niet te verdragen. 

( Een zeer rare en slechte professor uit Israël,  ene Harari van het WEF wil zelfs mensen en kinderen in de nabije toekomst gaan hacken..).Wat hebben de kinderen en jeugd van deze tijd, wereldwijd onze bescherming en gebed nodig !.

Valt het te stoppen dat  hooggeplaatsten hun duivelse pedofiele praktijken mogen voortzetten met het meest kostbare van G🔥Ds schepping : ZIJN KINDEREN  ???? Nederland zal toch een keer kleur moeten bekennen ondanks de vele doofpot affaires en het veelvuldig ontkennen van dit soort zware misdrijven ? Goed nieuws : De film draait in  Nederland in de VUE bioscopen.Als u nooit gebeden heeft , enig rechtsgevoel of gerechtigheid in u heeft,  is dit NU de tijd om u om te draaien , u te bekeren en mee te bidden dat dit zieke monsterlijke gedrag stopt en diegenen die hier aan meedoen allen berecht zullen worden  zodat hun walgelijke praktijken nooit meer voortgezet kunnen worden. AAN GOD IS DE WRAKE !!! ZIJN OORDEEL EN TOORN ZULLEN WELDRA VOLGEN  WANT DE DAG DES HEEREN is NABIJ ! HET DODENRIJK GEHENNA EN DE POEL DES VUURS BESTAAN ECHT ! DE HEL Is een gruwelijk oordeel voor hen . Jes.5:14 Op.20;13 Ps.55:16

Ook vraag ik je mee te bidden voor bescherming van iedere held die zich inspant op dit gebied ( bekend of onbekend) die vaak undercover zijn en hun bijna onmogelijke, gevaarlijke werk doen. Sound of Freedom ....Laat de Sound of Freedom horen en vertel dit door aan wie dan ook .. voor... de kinderen ! 


Ef.5:12,13 Ontmasker het ! Want het is zelfs te schandelijk om te vertellen wat heimelijk door hen wordt verricht, maar al deze dingen komen openbaar als ze door het licht ontmaskerd worden, want al wat openbaar maakt is licht.

Joh.15:13 Niemand heeft grotere liefde dan wie zijn leven inzet voor zijn vrienden !

Lukas 17: 2 hij zou beter af zijn als hij met een zware molensteen om zijn nek in de zee werd gegooid, dan wanneer hij een van deze kleinen tot zonde verleidde.. 

Jes. 1:16, 17 Wast u, reinigt u, doet uw boze daden uit mijn ogen weg ; houdt op kwaad te doen; leert goed te doen, streef naar recht, houdt de geweldenaar in toom, doet recht aan de wees..

.
Jer.22:3 Doet recht en gerechtigheid, bevrijdt de beroofde uit de macht van de verdrukker, doet vreemdeling, wees en weduwe schade noch geweld aan en vergiet geen onschuldig bloed op deze plaats.

Amos 5:24 Laat het recht als water golven en gerechtigheid als een altijd stromende beek ! .

338086 bezoekers (492836 hits) sinds 13-10-2008