Home
          Vrede   zij   met   ju                                                                              

                                           

Shalom  mijn zoon, mijn dochter,  heb je er wel eens over nagedacht WIE je dient  ? Je kunt Nu nog voor de zegen  kiezen en je volkomen toewijden aan MIJ ! Mijn vijand is duidelijk bezig zijn macht en gewetenloze, dwangneurotische moordplan uit te voeren in Europa en de rest van de wereld om het eindtijdsscenario in gang te zetten met als uiteindelijk doel; van jou een totaal digitale ,,slaaf - robot" te maken.  Het meedogenloze beest heeft nog maar weinig tijd. De dief, Lucifer, de draak komt om te stelen, te moorden, te slachten  en te verderven in zijn koninkrijk van duisternis op deze aarde. Velen hebben hun ziel al aan hem verpand ... velen kiezen voor de duisternis maar... IK ben gekomen om vrij te maken , te vergeven, te genezen en te herstellen wat gebroken was  ! Heb berouw, keer je om naar MIJ !  Mijn shalom, Mijn vrede, Mijn blijdschap geef Ik je, als jij je overgeeft aan MIJ ! Kom thuis bij mij, Kom in Mijn licht, je bent voor MIJ van onschatbare waarde. Geloof en wees hemels verzekerd en beschermd in MIJN veilige EEUWIGE armen, zodat je de Heilige Geest en Eeuwig leven ontvangt. IK ben de opstanding en het leven ! Vraag me voor altijd in je hart te komen wonen.  De wereld om ons heen wordt steeds leugenachtiger, zieker, gekker en gevaarlijker. Zware tijden zullen komen . Het duister zal alleen maar toenemen.

  
JEZUS zegt; IK BEN gekomen zodat jullie LEVEN en OVERVLOED hebben ! Wat er ook om je heen of met jou gebeurt of gebeurd is.....IK nodig jou uit om in Mijn Koninkrijk te komen... IK BEN de DEUR naar je Hemelse VADER, naar MIJN KONINKRIJK, IK BEN JEZUS, MESSIAS, YESHUA, Adonai, de ZOON van GOD, voor jou naar de aarde gekomen om met jou samen te zijn, door Mijn Heilige Geest want JIJ bent altijd in Mijn gedachten ! IK vul die leegte in je leven ! Nee, IK veroordeel jou niet ... Voor jou heb IK de meest afschrikwekkende hel doorstaan aan het kruis en de dood overwonnen. IK stierf voor jou... en nu  bid ik voor je, maar een totale beslissing voor MIJ ? Die keus is aan jou. Roep me aan, kom uit je duisternis en zondig niet meer ! Dat lukt je met MIJ ! Over alle naties, de aarde en de hemelen, heb IK ALLE macht en autoriteit, maar... IK heb en wil geen macht over jouw vrije wil. KIES vandaag en GELOOF en blijf VERTROUWEN op  MIJ, KIES voor de WAARHEID en het LEVEN ! WIE MIJ dient komt niet bedrogen uit ! Ik geef je een nieuw en MEGA blij hart en zal met AL Mijn Liefde en VREDE voor altijd IN je hart komen wonen.               ,,
Corona of niet " IK wacht al zolang op je  zegt JEZUS ! en Jouw allerbelangrijkste, blijvend vernieuwende liefdesrelatie vind je in dit tijdschrift online. Door MIJ alleen krijg je die pure forever-love-life connection.'' Hoe ziek, bang, fout of goed je ook geweest bent, hoe vies je stal van binnen ook is, hoe rijk maar leeg je bent van binnen, hoe succesvol, hoeveel zandkastelen je gebouwd hebt, hoe zielig, verwaarloosd, arm of gebroken, gewoon of geweldig je ook functioneert ...niemand is goed genoeg voor een Heilig, Levende GD en voor iedereen geldt hetzelfde : Je hebt VERGEVING en WEDERGEBOORTE  nodig en het is nu de allerhoogste tijd voor een grondig hart en wilsbesluit. Van wie is jouw hart ? Zet de deur van je hart open. Haal vandaag hier je ticket en bekeer je en zorg dat je hem behoudt ! DoorYESHUA, JEZUS Messias, LORD of LORDS & King of Kings kom je van je angst af, wordt je beschermd en ben je voor altijd veilig !  Ja, alleen door HEM kun jij je verzoenen met je Hemelse Vader. Niemand komt tot de Vader dan door MIJ. Zonder die verzoening kun je n.l. GEEN eeuwig leven ontvangen, de hemel in, de nieuwe aarde bewonen en beloften op aarde ontvangen!
 
 GA voor GUD !Terwijl de crisissen en de duisternis wereldwijd toeneemt, kreunt de aarde onder de oorlogen, aanslagen, genocides, aardbevingen, rampen, epidemieën, onheil en overstromingen. De weeën zijn begonnen en.... de GENADE tijd is bijna voorbij ! Alles wat geschud wordt, wordt geschud....  in een wereld vol rebellie en leugens. IK JEZUS, YESHUA zeg:,, IK BEN de weg, de waarheid en het leven. Door MIJ kom je tot de Vader ! Hemelhoog is Mijn liefde, Mijn trouw reikt tot in de wolken en Mijn gerechtigheid is als een machtig gebergte.''  Leer denken zoals IK denk en GA VOOR GOUD ! Haal je ticket vandaag nog dan kun je je verenigen samen met  vele jongeren in de rest van de wereld, om te bidden dat de Nederlanders en de volkeren wakker worden om zich net als jij te gaan verzoenen met Mijn en jouw Hemelse Liefdevolle Vader, die de Almachtige, de Enige Levende GOD van Israël, en het Licht van de wereld is.''

   
   
 Staat jouw naam opgeschreven ? Vele mensen laten zich helaas door de wereld; zelf-rechtvaardiging, zelf-misleiding en zelf-bedrog misleiden. BLINDELINGS  volgen ze als domme schapen de meute. Hypocriet bekeren zij  zich niet en  denken wel naar de hemel te gaan als ze een beetje geloven en goed leven maar dat is helaas helemaal niet zo. In het laatste boek van de Bijbel; Openbaring 20:15 staat dat onze NAAM moet staan opgeschreven. Dit is geen sprookje ! Geef het door want vele onwetende mensen zitten op de brede weg van het verderf , misschien net als jij? Het is NIET GODS bedoeling dat jij/ zij verloren gaan. De hel is namelijk echt niet voor de mens gemaakt. Schreeuw het van de daken met ons voor ons volk. Daarom heet dit; het goede nieuws. Jouw Hemelse Vader stuurde daarom Zijn eigen ZOON voor jou ! Joh.3:16 Ren naar de Mercy-seat ! en zorg dat je naam opgeschreven staat in ,,het Boek des Levens'' en dat je op Zijn weg gaat wandelen, leven, genieten en nu al zekerheid hebt voor de Eeuwigheid. Haal je ticket vandaag want  zonder JEZUS zijn wij REDDELOOS verloren... HIJ kan je vriend en Koning worden voor altijd. Wij willen HEM graag verder aan je voorstellen zodat je Hem ook beter kan gaan leren kennen. 

 Maak het in orde ! Hoor de sjofar blazen ! Hoe je het in orde maakt ? Ja, dat kan hier en nu meteen !? Ja, want straks... is echt te laat. Te midden van een onbuigzaam, rebels, trots, hardnekkig, stijfkoppig , dwaas en hoogmoedig volk is  jouw oude natuur  vijandig tegenover GOD.  Besef dan,  NU of nooit kun je de VRIJHEID, je Rijkste schat, Koning JEZUS als Zoon van GOD nog ontvangen en omarmen. HIJ is het Paaslam dat voor jou geslacht is om je te vergeven en te verzoenen met je Hemelse Vader. HIJ is opgestaan en troont in de hemel en kijkt in dit late uur vol passie naar jou uit !  Ons rescue-team drijft je regelrecht in Zijn liefdevolle armen; Je hebt HEM zo nodig,  HIJ is de LOVE-affair die je miste ! Try Him. Spring over de kloof in geloof want ook al zie je Hem niet...jij kunt het nu nog goed maken. 

            LEUK CADEAU VOOR in de auto !(20 Euro) en kun je  hier bestellen : info@devingervangod.nl  
    16 Prachtige liederen op Bijbelteksten met  arrangementen en begeleiding van John & Jay Vickers                                                                        ,,Op weg naar het Hemelse Bruiloftsfeest" , Diamanten voor jou ! 
                           Ook te verkrijgen in de winkel  MUSICEDAM , Spui 1, EDAM
                                     Contact/bestel :  info@devingervangod.nl
     
                              
Stichting; De Vinger van GOD  IBAN: NL70RABO 0315671424

             
                                    
             
  

2021/5781 Word nieuw ! Ja, start opnieuw en wordt een nieuwe schepping ! Nu op de beste manier . Dit is heel goed nieuws voor jou want je ziel krijgt a.h.w. een anker (redding)  en een thuishaven. Je hebt die Eeuwige love-life-line nodig; Jouw naam wordt dan bij GOD bekend en opgeschreven in His Lamsbook of Life. Op.20:15 Vandaag stap je dan, als het ware net als bij een lifeguard aan boord en begin je, aan je nieuwe vaarroute op weg naar de Eeuwigheid en een verzekerde toekomst. Dat is pas echte blijdschap van boven krijgen en Feest vieren ! JEZUS, YESHUA is de DEUR, de deur naar GOD de Vader. In Math.7:24 staat, dat je je nieuwe leven op de Rots, JEZUS moet bouwen. HIJ is je REDDING, je REDDER en VERLOSSER. Wacht niet langer want de zee, de wereld wordt steeds ruiger en gevaar dreigt van alle kanten. Als je met HEM begint, maak je vandaag de beste beslissing van je leven.
Neem gerust contact op en aarzel niet;  info@devingervangod.nl
 
                                     .     

  Jij bent Zijn passie ! Ef. 5:2 Hooglied 1:7 JEZUS is jouw Life guard, jouw Koning der Koningen en Bruidegom, jouw Levende kapitein altijd op zoek naar jou. HIJ gaf alles en had alles voor je over, ja zelfs zijn eigen leven om jou als een ster te laten stralen in een schitterend plan voor je leven. Hoe ga je aan boord en haal je Hem in huis ? How canHe become your homemaker ? Mag HIJ weer de rechtmatige eigenaar worden van jou worden ?  Mag HIJ  je leven besturen ? Online kun je via de Vinger van GOD voor altijd verzekerd zijn van je ,,levens'' ticket. Als je het met je hart doet, is DAT je paspoort voor de hemel. Volg de aanwijzingen.  In feite maak je het voor Eeuwig in orde met GOD. Het is n.l. absoluut nodig dat je naam wordt opgeschreven in ,,Het boek van het leven ''.Wil je dat ? Spring dan snel aan boord, maak schoon schip en verleg je horizon Kies vandaag voor jouw Messiah and King of Glory ! 
J   E   S   U  S  

 
 Elke leuke vent, elke leuke meid
gered voor de Eeuwigheid !
Ben ik dan eindelijk  in veilige handen en voor eeuwig verzekerd ? Met zo'n ticket van onze Hemelse Vader ? Ja, want zonder een paspoort kom je nergens, zo ook niet zonder je hemelse ticket ! Alleen is dit wel een HART zaak ! GODS standaard en principes zijn anders dan de onze. Daarom wil De vinger van GOD je aanraken, en de weg wijzen naar de waarheid, de vrijheid en het leven en je allerbelangrijkste beslissing. Je kunt alleen aan boord gaan en je ticket krijgen als je vergeving hebt ontvangen van de Enige levende GOD ( jouw kapitein). Door vergeving neem je JEZUS aan in je hart en leven en wordt je ziel gered. In het filmpje vertel ik je het mooiste gedeelte van mijn getuigenis. Mijn ontmoeting met JEZUS. In dit filmpje  kun je het allerbelangrijkste gebed van je leven  hardop meebidden ! Zo begin je opnieuw en staat je naam opgeschreven ! Maak die keus en twijfel niet ! Thuiskomen bij GOD is 100% PASEN. Geef het door aan mensen die ziek zijn, bang zijn, alleen zijn en wie je ook op je hart hebt !


 
 Mijn ticket 100% zeker 
1)= De Vergeving van al je zonden en Eeuwig leven wordt je geschonken door JEZUS Christus. 
2)  Je start een liefdesrelatie/verbond met GOD je Hemelse Vader. Dit begint
 meteen als je JEZUS in de persoon van de Heilige GEEST ontvangt. Je was al een schepsel van GOD, nu wordt je een kind van GOD.
 
Ga op deze site naar; JEZUS en bid de woorden oprecht en hardop.  
3) Hoe begin je, ga je verder en behoudt je je ticket ? Lees, leer en DOE het zelf, op deze zelfhulpsite. 
Ga naar; JEZUS: Hoe begin ik ? 
4
) Hoe groei je ? En kom je volledig tot je doel en bestemming ? Pas toe wat je leest in het Woord van GOD. Zie bij; de andere pagina's. Lees; JEZUS ; IK stierf voor jou 

 5)  Volg de aanwijzingen van het schaapje. Contact opnemen met iemand op onze site is altijd mogelijk. We helpen je graag verder want je hebt goede begeleiding en een goed huis van GOD/familie nodig. Stel dat je morgen sterft, je hart zomaar stil staat en je hebt geen keus gemaakt voor de  Zoon van GOD ? de Blinkende Morgenster, de Koning der Koningen, die voor jou stierf om je te vergeven, dan weet je NIET waar je naar toe gaat en dat is heftig ! Elke knie zal buigen voor HEM dus... waarom nu niet buigen ?  Doe je het niet ? Dan sta je plotseling voor Zijn Troon en wat zeg je dan ... Ik wist het niet ?  Elke slimme vent , elke slimme meid is op de toekomst voorbereid ! 


Je Hemelse Vader is stapeldol op jou ! Wat er ook met je is gebeurd, wat er wel of niet is misgegaan in je leven, dat maakt dus niet uit. Je mag altijd thuiskomen en overnieuw beginnen.  Everybody wants to come home. Na de horror-brand in Volendam in 2001 hebben we een leuke jongerenclub gehad op de dijk, ( Beauty for Ashes, Jes.61 , we heetten nu Stichting de Vinger van GOD) We begeleiden en onderrichten nog steeds (jong)volwassenen die ons pad kruisen. Ja, toen en nu maken we prachtige ( maar ook moeilijke) dingen mee, met GOD. We willen graag een thuis zijn voor jou om samen gelukkig met GOD te leven. Alle eer aan onze fantastische HEER & KONING YESHUA Messias ! Wie zijn wij ? Ons verhaal lees je bij;  Spreekt GOD ? Theo en Revive ! Yvette  Kijk en lees bij ZG-Volendam.  
    

Zendingsgemeente - Volendam Wij zijn Theo & Yvette de Boer; pioniers en pastors duo van een lokale gemeente in Volendam. Evangelisatie en aanbidding zitten verweven in onze levensstijl. Jong-volwassenen opbouwen, trainen tot zonen/dochters GODS om VRIJ en gelukkig te leven in hun bestemming, heiliging ons doel en passie tot JEZUS komt. Kwaliteit, een goed fundament door goed onderwijs  en gezonde geestelijke groei, voorbereid zijn als bruid voor de eindtijd vinden wij erg belangrijk ! Bevrijding en genezing komen hierdoor snel op gang! Wij zijn verbonden met de Nova Allianca Igreja in Timoteo, ( Nieuwe Verbondskerk- vernieuwde baptisten in Minas Gerais Brazilie ) Wij volgen JEZUS en hebben onze naam afgekort en heetten: ZG - VOLENDAM.  Financiële en juridische gegevens van onze Gemeente vindt u bij de rubriek ZAKELIJK onder ZG-Volendam . Help ons alstublieft eenvoudig mee door onze site door te geven aan NEDERLANDERS, zodat ONS VOLK zich tot de levende GOD kan keren, zich kan BEKEREN,  HEM echt te leren kennen en zich kan laten vernieuwen ! VANWEGE DE HUIDIGE MAATREGELEN en omdat wij  in een Horeca gelegenheid,  de AMVO samenkomen kunnen wij niet anders dan afwachten tot onze grotere samenkomsten door mogen gaan. Dit wordt waarschijnlijk pas  in 2021 weer een
 realiteit. Komt u van buiten Volendam en houdt u van de waarheid ? Wilt u toch eerder met ons in een kleiner familieverband samenkomen ? Laat ons dit weten en mail;  info@devingervangod.nl

AMVO 30 januari 2021 Za.av.19.00 uur Frank Ouweneel 
Wat zijn we blij dat we met Bijbelleraar Frank Ouweneel al 5 jaar door de Bijbel heentrekken !  Vragen worden beantwoord, dingen die nog niet helemaal helder zijn,  worden duidelijk . Deel 2;  Bidden in de naam van JEZUS en andere geweldige onderwerpen worden behandeld.  KOM naar deze belangrijke avonden in 2021 ! Er is altijd ruimte voor vragen, gebed e.a. Het is belangrijker dan ooit dat je sterk en gezegend  blijft en op de hoogte bent ! TOT ZIENS daar .

Hieronder een belangrijke kersverse waarschuwende boodschap van Theo de Boer voor het hele Lichaam van Christus in Nederland ( en Europa) De Bruid heeft zich voorbereid !
 

                                     
 
 ,,Met  Al  Mijn  Liefde  wil  IK  in  je  komen wonen'' , zegt JEZUS. Als  jij die radicale beweging van GODS Geest toelaat in je leven, die revolutionaire LOVE Revival d.m.v. echte bekering zodat jij een nieuw hart ontvangt  dan is JEZUS  de deur naar je Hemelse Vader maar ook naar je hemel op aarde ! Dan bidden we dat de Heilige GEEST je zal aanraken en jij HEM niet meer loslaat. Jouw Hemelse Vader zegt in; Ex.33:21 Zie er is een plaats bij MIJ; Hgl.1:7 Ik heb je innig lief enIk zal je met Mijn hand overdekken.. Buiten MIJ is er geen ander zegt HIJ ( jouw ABBA) zelf in Jesaja. Jer.33:3 R o e p M IJ en IK zal je antwoord geven en je grote, ondoorgrondelijke dingen laten zien waar je niets van wist.  JEZUS zegt je; ,,ZOEK en je zal vinden. KLOP  en IK doe open. Ben je al in Mijn boot gestapt ? JEZUS zegt; IK ben de stralende Morgenster en klop op de deur van jouw hart. Mag  IK gaan stralen in jouw huis, in jouw leven ? Jouw kapitein worden ? Geef je MIJ de kans om te laten zien, Wie IK ben ? Weet je al wie jij bent, mijn plan voor jou ? waarom je hier bent op aarde en waar we straks heen gaan ?'' Kijk en lees ; JEZUS daarna  Born of My Spirit 

                              
 

Ik sta aan je deur en Ik klop.. Laat Mij, vandaag bij jou aan tafel zitten en..contact met je krijgen via Mijn Heilige GEEST, IK wil online zijn met jou ! en zie het altijd met jou zitten,  het is nooit te laat ! Mijn genade en liefde voor jou zijn  zo ongekend groot en lopen over...Laat MIJ het wonder IN jou zijn en doen ! IK blijf stapel op je , Is alles mooi om je heen maar voel je een hel van binnen ? Ben je angstig ?  Zijn je beslissingen niet de juiste geweest waardoor je van de weg bent geraakt ? Ben je soms alles kwijt geraakt ? Geen put  is te diep, no pit is too deep, for JESUS HIJ wast je, through His blood, wit als sneeuw .

.

 

Hoe kun je zoiets weigeren ? Ook elk ,,fatsoenlijk'' goed mens heeft de wedergeboorte en een ticket nodig. Niemand is zonder zonde zegt de Bijbel. Kom zoals je bent. Je bent uniek en meer dan welkom in GODS liefdevolle Vader armen. JEZUS heeft voor jou de zondemacht gebroken. Je hoeft absoluut niet iets te presteren alleen maar  te ontvangen. Je bent geen ,,slaaf'' meer.  Met al Mijn Liefde wil  IK in je komen wonen zegtJEZUS tegen jou. With all My Love, I want to come and live inside of you ! JEZUS is dus dat hele grote cadeau van GOD de Vader voor jou, hoe kun je dit weigeren ?

  

 


Wat een groot kado ! 
Ja, jij ontvangt HEM in de persoon van de Heilige GEEST, snap je ? GODS GEEST is de personality van GOD zelf, die IN je komt ! en ook nog Eeuwig leven met AL Zijn beloften ! Do you believe HIM ? Waauw, zit dat allemaal in dat kado, in GOD ? Ja en nog veel meer... Je kunt vast niet afwachten om dit grote kado uit te gaan pakken. Vergeving ontvangen en de wedergeboorte is fantastisch, het is je redding maar je omkeren hoort erbij.
B E K E R E N  is van gezindheid veranderen en NIEUW worden ; gaan denken zoals GD denkt, heerlijk puur worden als een kind, turn around and STOP sin, STOPPEN met zondigen. Het volkomen in orde te maken met HEM is een logisch en gezond gevolg.  Only In His strength, door Zijn Liefde en kracht lukt je dat. Hij zocht je en roept je al heel lang. Iedereen heeft er wel eens van gehoord.  Zo kun je wedergeboren worden, je omdraaien en een fantastisch nieuw leven krijgen en genieten van het leven als nooit tevoren. Met Hem in je ! Jij bent uniek gemaakt maar met HEM wordt je compleet ! Geloof je dat ? Grijp die Koninklijke reddingsband. Deze belangrijkste beslissing in je leven is je ticket om forever een hemelburger te worden en zo ga je het Koninkrijk van GOD zien ! Dat is pas thuiskomen.

 JEZUS is je  Eeuwige zekerheid Jesaja 61  Wij verkondigen het heil/herstel en genezing voor arm en rijk, jong en oud, gevangene, treurende, eenzame, verlatene,gescheiden, zieke en gezonde ,verlossing en bevrijding voor iedere wel of niet gekwetste ziel. Een vrolijk feestgewaad in plaats van een kwijnende geest !)  GODs goedheid geeft BEAUTY for Ashes . Nu heten we Stichting De Vinger van GOD. Hosea 6:1-3 Het volk zegt: Kom laten wij terugkeren tot de HEER.... aan de HEER willen wij ons toevertrouwen, Hem te kennen is ons enig doel.Lucas 4:19 Wij verkondigen het aangename jaar van de HEER !

  

Ja maar ?  Hoe zit het dan ?  De Almachtigeje Hemelse Vader wil graag relatie met zijn kinderen dus ook met jou. Daarom zijn we geboren. Eerst natuurlijk dan bovennatuurlijk.  HIJ wil je de wensen van je hart geven met Zijn Geest  en vrede in je. Daarom loop je rond op deze planeet die steeds heviger aan alle kanten  geschud wordt. Lieve jonge Nederlander, je bent maar kort op deze planeet  om Hem te leren kennen en Zijn erfgenaam te worden ! GOD houdt echt van jou. GODs droom is een hemel op aarde voor jou, in jou en met  jou in de eerste plaats. Daar zitten wel Zijn belangrijke  instructies aan verbonden om je te beschermen. Je mag eerst genieten en uitrusten. We gaan niet de brede maar de smalle weg richting ,,het Beloofde".  

Uh., kiest GOD mij uit ? Ja echt ! Hij kiest jou uit om Zijn kind te worden, om je te zegenen. Zijn oog is op jou.Yes, GOD wil online forever met jou op Zijn schip, in Zijn koninkrijk. Net als bij de ark van Noach, staat de deur nu nog open. Je ziel heeft als eerste redding en een anker nodig. Als je naam staat opgeschreven krijg je de rust zoals een vogel een nest vindt en als je sterker wordt   ,,vlieglessen'' !Hij zal je o.a. daarna laten zien waar het onrecht op aarde vandaan komt. Zijn gunst, zegen en bescherming zijn dan met jou. Toch doet Hij absoluut niets tegen jouw wil in. GOD laat je altijd de vrije keus. Hij is liefde ! Het is dus een liefdesverbond net als een huwelijk. Ook is het net als een reis die je gaat maken. Wel een hele avontuurlijke, innerlijke en  leerzame reis waar je aan begint ....maar die superkapitein wil je nooit meer kwijt ! Je radicaal omdraaien en bekeren is een sprong in het diepe maar je krijgt er nooit spijt van want HIJ neemt het dan voor je op en daar word je zo onwijs blij van. JEZUS is meer dan fantastisch, JEZUS beloont je. Hij is bij je en helpt je het speciale plan voor jou van je Hemelse Vader,  in Zijn grote plan te vinden en geeft je de wensen van je hart. JEZUS is de stralende Morgenster die je naar het Beloofde land brengt ! Mag HIJ in jouw hart gaan stralen en van jou een schitterende ster maken? JEZUS,YESHUA vergeeft je..vult je...herstelt je..met echte Vrede, met Zijn Shalom, ik zegen jou met de Vaderlijke zegen die Mozes opdroeg aan Aaron en zijn zonen om uit te spreken over de kinderen van Israël. Num.6:23-27. 

Every supernatural miracle  starts with the cross Aan het kruis, waar JEZUS alle zonden van de wereld op zich nam (ook de jouwe) vergeeft Hij je, He forgives you en maakt JEZUS je direct online met GOD de Vader door de Heilige GEEST. Het is  een bovennatuurlijk wonder van binnen. Do you believe HIM ? Het is wel de bedoeling dat je het Hem zelf vraagt. Hij helpt je in de spiegel te kijken.  Hij kent je beter dan jij  jezelf kent. Hij stierf voor jou aan dat kruis op Golgotha. Zijn bloed vloeide voor jou en mij. His  precious blood washes you from your sin. Het kruis is een bovennatuurlijke sleutel naar echte vrijheid. Voor jou en mij onderging HIJ die zweepslagen en mishandelingen.HIJ droeg die straf voor ons, om de hele mensheid te redden, te verlossen,  te rechtvaardigen, te verzoenen , te heiligen en te doen bloeien. In Israël, in Jeruzalem, om ons allereerst totaal te vergeven en Eeuwig leven te geven en nu alles te leren over wie Hij  is, in Zijn Koninkrijk. Ja, je wordt dus tevens een koninklijke hemelburger met een koninklijke status op aarde ! 

SEE His Love ! De grootste Liefde

  JEZUS Messias 

( Christus) de Gezalfde  is niet met Kerst geboren maar in oktober om en nabij het Loofhuttenfeest, Hij regeert al meer dan 2000 jaar, als Koning op de troon in de hemel en de Heilige Geest is daarna uitgestort op aarde om in jouw hart te komen wonen en om van jou een stralende ster te maken.GOD je Hemelse Vader gaf echt alles. Hij gaf JEZUS, Zijn Zoon, GODs Zoon, in de persoon van een mens.....om jou en mij met Hem en elkaar te verenigen, te verzoenen en te rechtvaardigen. Wie de Zoon heeft, heeft het leven ! Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet. Met de Geest van GOD in je hart kom je n.l. pas echt tot bloei. With the Spirit of Truth, the Holy Spirit you will really shine. Do you taste the love of GOD for you by sacrificing His own son ? Proef je het geweldige plan en de liefde van GOD je hemelse Vader ABBA ?

   

J  E  Z  U  S  zegt :

IK ben de weg, de waarheid en het Leven !

Niemand kan tot de Vader komen dan door MIJ.

JEZUS zegt : IK ben het Brood des levens

JEZUS zegt : IK ben het Licht der wereld

Drink van Mij IK ben het levende water  

Ik geef je LEVEN in overvloed !

  

                                                       

 

Hemels eten?
Supernatural heavenly food ?  Kunnen wij het woord dan eten ? Ja, het is eerst melk daarna hemels voedsel voor onze Geest. Onze geest ,,slaapt'' en is geestelijk dood. In  Ef.5:14 staat; wordt weder geboren door de Heilige GEEST. GODs woord is heavenly food for our spirit. Want GOD is GEEST.  Hij komt eerst binnen met Zijn Heilige GEEST. Jouw geest wordt dan levend gemaakt ! De Heilige GEEST hebben we nodig om de hemelse krant voor onze toekomst ( de Bijbel)  te kunnen vatten.  Waarmee wordt onze geest dan mee gevoed ?  Met GODS woord. JEZUS is het Levende Woord en uiterst betrouwbaar, rechtvaardig en goed ! HIJ heeft alleen het beste met jou voor en is je bovennatuurlijke hemelse eten ! Je kunt na JEZUS naar alle andere rubrieken gaan en zien hoe je kan bidden, je naam wordt opgeschreven, je vriendschap begint, je ,,een nieuw huis'' wordt en kan gaan groeien.

Go for it and be blessed forever ! GOD is de enige die je altijd wil zegenen en verder helpen.  Your Heavenly Father loves you and is exited about you ! 

            

info@devingervangod.nl  tel: 06.14676623

GIFTEN: Stichting De Vinger van GOD
IBAN: NL70RABO 0315671424

 

 

 

 

  

Niets van deze website mag worden overgenomen  zonder toestemming

van de beheerder.

278092 bezoekers (394476 hits) sinds 13-10-2008