Home

 VREDE  ZIJ  MET  JOU 

 

.                  
                .  .
                                                                        

Shalom mijn zoon, mijn dochter, KOM tot MIJ en LEEF IN MIJN VREDE ! IK alleen geef je die bovennatuurlijke rust. Heb je er wel eens over nagedacht WIE je aanbidt, wie je dient met je leven ? De waarheid of de leugen ? Kom onder Mijn bescherming en Mijn Heerschappij want deze keus maakt waar jij de eeuwigheid gaat doorbrengen als je morgen plotseling sterft.  De grote verdrukking staat voor de deur en de tijd is nog maar kort dat je eenvoudig voor MIJ kunt kiezen !

Mijn vijand is afschrikwekkend bezig zijn misleidende macht en gewetenloze, dwangneurotische prik-moordplan uit te voeren in Europa en de rest van de wereld.
 ( Ook in het Midden -oosten staan oorlogen voor de deur Ps.83 & Ez.36-38 ) Zijn tijd is kort en zijn masker valt af. Satans uiteindelijke doel is; totale controle over de wereld en van jou een totaal digitale ,,slaaf - robot"  maken en... zoveel mogelijk mensen misleiden en OMBRENGEN.  Het meedogenloze Beest-systeem met d
e dief, Lucifer, de draak die liegt, bedriegt en misleidt. Hij  steelt, moordt , slacht en verderft in zijn koninkrijk van duisternis op deze aarde. Al wordt de bedrieger uiteindelijk bedrogen en in de put gegooid...velen hebben hun ziel aan hem verpand en kiezen liever voor de duisternis en de leugen maar... 

Het allerbeste nieuws is dat IK, JEZUS CHRISTUS,  YESHUA Ha MASSJIACH  ben gekomen om jou vrij en los te maken ! Overvloedig te laten leven, te vergeven, te genezen en te herstellen wat bij jou gebroken was  ! Kom bij MIJ en
 keer je om naar MIJ !  Mijn vrede, Mijn blijdschap geef Ik je, als jij je overgeeft aan MIJ ! Kom vandaag thuis bij mij, Kom in Mijn licht, je bent voor MIJ van onschatbare waarde. Geloof en wees hemels verzekerd en beschermd in MIJN veilige EEUWIGE armen, zodat je de Heilige Geest en Eeuwig leven ontvangt. IK ben de opstanding en het leven ! Vraag me voor altijd in je hart te komen wonen.  De wereld om ons heen wordt steeds leugenachtiger, zieker, gestoorder, gekker en gevaarlijker. Zware tijden zullen komen en IK wil je beschermen EN DAT JE VEILIG BENT ! IK BEN gekomen zodat jullie LEVEN en OVERVLOED hebben ! Want wat er ook om je heen of met jou gebeurt of gebeurd is.....IK nodig jou nu uit om in Mijn Koninkrijk te komen... IK BEN de DEUR naar je Hemelse VADER, naar MIJN KONINKRIJK, . IK BEN JEZUS, MESSIAS, YESHUA, Adonai, de ZOON van GOD, voor jou naar de aarde gekomen om met jou samen te zijn, door Mijn Heilige Geest want JIJ bent altijd in Mijn gedachten ! IK vul die leegte in je leven ! Nee, IK veroordeel jou niet. Voor jou heb IK de meest afschrikwekkende hel doorstaan aan het kruis en de dood overwonnen. IK stierf voor jou... en nu  bid ik voor je, maar een totale beslissing voor MIJ ? Die keus is aan jou. Roep me aan, kom uit je duisternis en zondig niet meer ! Dat lukt je met MIJ ! Over alle naties, de aarde en de hemelen, heb IK ALLE macht en autoriteit, maar... IK heb en wil geen macht over jouw vrije wil. KIES vandaag en GELOOF en blijf VERTROUWEN op  MIJ, KIES voor de WAARHEID en het LEVEN ! WIE MIJ dient komt niet bedrogen uit ! Ik geef je een nieuw en MEGA blij hart en zal met AL Mijn Liefde en VREDE voor altijd IN je hart komen wonen.   Kom in de ark !
 IK wacht op je...  zegt JEZUS !  en Jouw allerbelangrijkste, blijvende liefdesrelatie  juist in deze moeilijke tijden vind je in dit tijdschrift online. Door MIJ alleen krijg je die pure forever-love-life connection.'' Al staat je leven op zijn kop .. ben je ziek, bang, fout of fatsoenlijk, is je stal zo vies van binnen,  ben je rijk maar leeg van binnen,  succesvol of arm, zielig, verwaarloosd of gebroken, gewoon of extreem, misschien functioneer je juist geweldig ? Niemand is goed genoeg voor een Heilig, Levende GD en voor iedereen geldt hetzelfde : Je hebt VERGEVING en de WEDERGEBOORTE  nodig en het is nu de allerhoogste tijd voor een grondig hart en wilsbesluit. Van wie is jouw hart ? Zet de deur van je hart open. Haal vandaag hier je ticket en bekeer je en zorg dat je hem behoudt ! Door YESHUA, JEZUS Messias, LORD of LORDS & King of Kings kom je van je angst af, wordt je beschermd en ben je voor altijd veilig !  Ja, alleen door HEM kun jij je verzoenen met je Hemelse Vader. Niemand komt tot de Vader dan door MIJ. Zonder die verzoening kun je n.l. GEEN eeuwig leven ontvangen, de hemel in, de nieuwe aarde bewonen en beloften op aarde ontvangen!

 
  GA voor GUD ! 
Terwijl de crisissen en de duisternis wereldwijd toeneemt, kreunt de aarde onder de oorlogen, aanslagen, genocides, aardbevingen, rampen, epidemieën, onheil en overstromingen op weg naar een Anti-Christ controle systeem. De weeën zijn begonnen en.... de GENADE tijd is bijna voorbij ! Alles wat geschud wordt, wordt geschud....  in een wereld vol rebellie en leugens. IK JEZUS, YESHUA zeg:,, IK BEN de weg, de waarheid en het leven. Door MIJ kom je tot de Vader ! Hemelhoog is Mijn liefde, Mijn trouw reikt tot in de wolken en Mijn gerechtigheid is als een machtig gebergte.''  Leer denken zoals IK denk en GA VOOR GOUD ! Houdt je vast aan MIJ en haal je ticket vandaag nog dan kun je je verenigen samen met velen in de rest van de wereld,  om zich net als jij te gaan verzoenen met Mijn en jouw Hemelse  Liefdevolle Vader, die de Almachtige, de Enige ,,Levende GOD van Israël , en het Licht van de wereld is.  
             
                     
Staat jouw naam al opgeschreven
in het Boek des Levens?
Vele mensen zijn blind en laten zich helaas door de wereld misleiden; zelf- rechtvaardiging, zelf-misleiding en zelf- bedrog. Blindelings volgen ze als domme schapen de meute. Ze willen niet nadenken en laten zich foppen. Hypocriet bekeren zij  zich niet en denken wel naar de hemel te gaan als ze een beetje geloven en goed leven maar dat is helaas helemaal niet zo. In het laatste boek van de Bijbel; Openbaring 20:15 staat dat onze NAAM moet staan opgeschreven. Dit is geen sprookje ! Geef het door want vele onwetende mensen zitten op de brede weg van het verderf, misschien net als jij? Het is NIET GODS bedoeling dat jij/ zij verloren gaan. De hel is namelijk echt niet voor de mens gemaakt. JEZUS zegt dat we wedergeboren en een nieuwe schepping moeten worden. in Joh.3:7 Daarom heet dit; het goede nieuws. Jouw ..Hemelse Vader stuurde daarom Zijn eigen ZOON voor jou ! Joh.3:16 Ren naar de Mercy-seat ! en zorg dat je naam opgeschreven staat in ,,het Boek des Levens'' en dat je op Zijn weg gaat wandelen, leven, genieten en nu al zekerheid hebt voor de Eeuwigheid. Haal je ticket vandaag want  zonder JEZUS zijn wij REDDELOOS verloren...HIJ kan je vriend en Koning worden voor altijd op dit moment ! Hoe maak je het in orde met GOD ? Kijk naar het filmpje hieronder en bid het hardop mee. Daarna lees je verder en lees je hoe je je ticket krijgt en vasthoudt.


               2021/5782 Word nieuw !
Ja, zo start je opnieuw , wordt je een nieuwe schepping en betekent het heel goed nieuws voor jou want je ziel krijgt a.h.w. een anker (redding)  en een thuishaven. Je hebt die Eeuwige love-life-line nodig; Jouw naam wordt dan bij GOD bekend en opgeschreven in His Lamsbook of Life. Op.20:15 Vandaag stap je dan, als het ware net als bij een life guard aan boord en begin je, aan je nieuwe vaarroute op weg naar de Eeuwigheid en een verzekerde toekomst. Dat is pas echte blijdschap van boven krijgen en Feest vieren ! JEZUS, YESHUA is de DEUR, je kapitein voor het leven door GOD de Vader. In Math.7:24 staat, dat je je nieuwe leven op de Rots, JEZUS moet bouwen. HIJ is je REDDING, je REDDER en VERLOSSER. HIJ heeft je innig lief ( Hgl1:7) en HIJ zal je met Zijn hand overdekken. Buiten MIJ is er geen ander, zegt HIJ in Jesaja. Wacht niet langer want de zee, de wereld wordt steeds ruiger en gevaar dreigt van alle kanten. Als je met HEM begint, maak je vandaag de beste beslissing van je leven. Neem gerust contact op en aarzel niet;  info@devingervangod.nl
                                                Jij bent Zijn passie !  Ef.5:2 Hooglied 1:7.  JEZUS is jouw Reddende Life Guard, jouw Koning der Koningen en Bruidegom, jouw Levende kapitein altijd op zoek naar jou. HIJ gaf alles en had alles voor je over, ja zelfs zijn eigen leven om jou als een ster te laten stralen in een schitterend plan voor je leven. Hoe ga je aan boord en haal je Hem in huis ? How can He become your homemaker ? Mag HIJ weer de rechtmatige eigenaar worden van jou worden ?  Mag HIJ  je leven besturen ? Online kun je via de Vinger van GOD voor altijd verzekerd zijn van je ,,levens'' ticket. Als je het met je hart doet, is DAT je paspoort voor de hemel. Lees verder en volg de aanwijzingen hier beneden . In feite maak je het voor Eeuwig in orde met GOD. Het is n.l. absoluut nodig dat je naam wordt opgeschreven in ,,Het boek van het leven ''. Wil je dat ? Spring dan snel aan boord, maak schoon schip en verleg je horizon Kies vandaag voor jouw Messiah and King of Glory ! 
J   E   S   U  S  
 
 Elke leuke vent, elke leuke meid
gered voor de Eeuwigheid !
Ben jij het werkelijk ? Kies je ervoor om eindelijk  in veilige handen en voor eeuwig verzekerd te zijn ? Met zo'n ticket van vergeving van onze Hemelse Vader ? Ja, want zonder een paspoort kom je nergens, zo ook niet zonder je hemelse ticket ! Alleen is dit wel een HART zaak ! GODS standaard en principes zijn anders dan de onze. Daarom wil De vinger van GOD je aanraken, en de weg wijzen naar de waarheid, de vrijheid en het leven en je allerbelangrijkste beslissing. Je kunt alleen aan boord gaan en je ticket krijgen als je vergeving hebt ontvangen van de Enige levende GOD ( jouw kapitein). Door vergeving neem je JEZUS aan in je hart en leven en wordt je ziel gered. Met AL MIJN liefde wil IK in je komen wonen zegt JEZUS. Hoe kun je zoiets weigeren ?

Ik sta aan je deur en Ik klop..
Laat Mij, vandaag bij jou aan tafel zitten en contact met je krijgen via Mijn Heilige GEEST. Buiten MIJ is er geen ander. IK heb je innig lief en zal je met Mijn hand overdekken. IK wil online zijn met jou ! en zie het altijd met jou zitten,  het is nooit te laat ! Mijn genade en liefde voor jou zijn  zo ongekend groot en lopen over...Laat MIJ het wonder IN jou zijn en doen ! IK blijf stapel op je , Is alles mooi om je heen maar voel je een hel van binnen ? Ben je angstig ? Jer.33:3 ROEP MIJ ! zegt JEZUS , IK zal je ondoorgrondelijke dingen laten zien.  Zijn je beslissingen niet de juiste geweest waardoor je van de weg bent geraakt ? Ben je soms alles kwijt geraakt ? Geen put  is te diep, voor Hem.
JEZUS /YESHUA 
 
wast je, door Zijn bloed, wit als sneeuw
 . Hij gaat je van binnen  sterk maken door Zijn zuivere woorden.  In het filmpje vertel ik je het mooiste gedeelte van mijn getuigenis. Mijn ontmoeting met JEZUS. In dit filmpje  kun je het allerbelangrijkste gebed van je leven hardop meebidden ! Zo begin je opnieuw en staat je naam opgeschreven ! Maak die keus en twijfel niet ! Thuiskomen bij GOD is 100% PASEN.  Geef het door aan mensen die ziek zijn, bang zijn, alleen zijn en wie je ook op je hart hebt !

.

 Jouw Hemelse ticket is nu 100% zeker 

1) Betekent de vergeving van al je zonden en Eeuwig leven geschonken door JEZUS Christus. 
2)  Je start een onzichtbare online/ liefdesrelatie/verbond met GOD je Hemelse Vader. Dit begint
 meteen als je JEZUS in de persoon van de Heilige GEEST ontvangt. Je was al een schepsel van GOD, nu wordt je een kind van GOD. Ga ook naar; JEZUS en bid de woorden oprecht en hardop.  
3) Hoe begin je, ga je verder en behoudt je je ticket ? Lees, leer en DOE het zelf, op deze zelfhulpsite. Ga naar; JEZUS: Hoe begin ik ? 
4) Hoe groei je ? En kom je volledig tot je doel en bestemming ? Pas toe wat je leest in het Woord van GOD. Zie bij; de andere pagina's. Lees; JEZUS ; IK stierf voor jou 

 5)   GEFELICITEERD !! Je avontuurlijke reis gaat beginnen. Je hebt het allergrootste Hemelse cadeau ontvangen ! Volg de aanwijzingen van het schaapje. Neem gerust contact op met iemand van onze site.
                                                         


Wat een groot cadeau !
Heb jij ontvangen ! JEZUS in de persoon van de Heilige GEEST, snap je ? GODS GEEST is de persoonlijkheid van GOD zelf, die IN je komt ! en ook nog Eeuwig leven met AL Zijn beloften !  Waauw, zit dat allemaal in dat cadeau, in GOD ? Ja en echt nog veel meer... Je kunt vast niet afwachten om dit grote cadeau uit te gaan pakken. Vergeving ontvangen en de wedergeboorte is fantastisch, het is je redding maar je omkeren hoort erbij. B E K E R E N  is van gezindheid veranderen en NIEUW worden ; gaan denken zoals GD denkt, heerlijk puur worden als een kind, omdraaien en  STOPPEN met zondigen. Het volkomen in orde te maken met HEM is een logisch en gezond gevolg.  Alleen door Zijn Liefde en kracht lukt je dat. Hij zocht je en roept je al heel lang. Iedereen heeft er wel eens van gehoord.  Zo kun je wedergeboren worden, je omdraaien en een fantastisch nieuw leven krijgen en genieten van het leven als nooit tevoren. Met Hem in je ! Jij bent uniek gemaakt maar met HEM wordt je compleet ! Geloof je dat ? HIJ is je Koninklijke redding band. Deze belangrijkste beslissing in je leven is je ticket om voor altijd een hemelburger te blijven want zo ga je het Koninkrijk van GOD zien ! Dat is pas thuiskomen.

We helpen je graag verder want je hebt goede begeleiding en een goed huis van GOD/familie nodig. Je gaat op reis als een wedergeboren nieuwe schepping met een nieuwe toekomst maar je zal wel voor veel nieuwe verschillende keuzes komen te staan. Ook ontdek  je van alles als je dat hele grote hemelse cadeau uit gaat pakken ..... Wat is bekeren ? Me laten dopen ? Elke slimme vent , elke slimme meid is op haar/zijn toekomst voorbereid ! 


                                        JEZUS is je  EEUWIGE ZEKERHEID 

 En veiligheid...!!! Zonder HEM ben je reddeloos verloren. Ja maar hoe zit het dan ? De Almachtige,  je Hemelse Vader wil graag relatie met zijn kinderen dus ook met jou. Daarom zijn we geboren. Eerst natuurlijk dan bovennatuurlijk.  HIJ wil je de wensen van je hart geven met Zijn Geest  en vrede in je. Daarom loop je rond op deze planeet die steeds heviger aan alle kanten  geschud wordt.  Lieve Nederlander, je bent maar kort op deze planeet  om Hem te leren kennen en Zijn erfgenaam te worden ! GOD houdt echt van jou maar de tegenpartij is er ook met krachten en machten die jouw leven willen verwoesten. GODs droom was en is een hemel op aarde voor jou, in jou en met  jou in de eerste plaats. Daar zitten wel Zijn belangrijke  instructies aan verbonden om je te beschermen. Je mag eerst bij HEM genieten, thuiskomen en uitrusten. We blijven niet in de woestijn. We gaan op de nieuwe weg , niet de brede maar de smalle weg volgen, richting ,,het Beloofde".  

FRANK OUWENEEL in de AMVO op ZA.MI. 27 Nov.
GAAT NIET DOOR !


Volharden in gebed...Doen we dat ? Of geven we te snel op ? Helaas kon de laatste keer de studie met  Frank Ouweneel  in 2021 niet door gaan. In 2022 zal Frank Ouweneel zijn BBB-studies vervolgen  met het onderwijzen uit het Woord van GOD. Als een vaderlijke bijbelleraar met jarenlange ervaring kan hij je minuten lang boeien zodat je aan zijn lippen hangt. Het in de praktijk brengen van het Woord van GOD blijft een uitdaging en de Bijbelse principes naleven valt niet altijd mee behalve als  je door hebt hoe de Levende GOD je leidt ook in gebed. HIJ blijft altijd wonderlijk verassend ! JEZUS leeft en is vandaag en gisteren dezelfde ! Aan de Julianaweg 106  in de AMVO dorpszaal / bovenzaal. Er is altijd koffie en thee pauze. Opgave is niet nodig ! Neem gerust belangstellenden mee !  Parkeren kan voor de deur. Wilt u info of anders?
  mail;  info@devingervangod.nl


Wij bidden dat de Heilige GEEST je aanraakt met Zijn shalom en vrede

want Num.6:23-27 De zegen van 
Aaron is ook voor jou !Uh... kiest GOD mij uit ? 

Ja echt ! Hij kiest jou uit om Zijn kind te worden, om je te zegenen. Zijn oog is op jou. Yes, GOD wil online forever met jou op Zijn schip, in Zijn koninkrijk. Net als bij de ark van Noach, staat de deur nu nog open. Je ziel heeft als eerste redding en een anker nodig. Als je naam staat opgeschreven krijg je de rust zoals een vogel een nest vindt en als je sterker wordt   ,,vlieglessen'' !.Hij zal je o.a. daarna laten zien waar het onrecht op aarde vandaan komt. Zijn gunst, zegen en bescherming zijn dan met jou. Toch doet Hij absoluut niets tegen jouw wil in. GOD laat je altijd de vrije keus. Hij is liefde ! Het is dus een liefdesverbond net als een huwelijk. Ook is het net als een reis die je gaat maken. Wel een hele avontuurlijke, innerlijke en  leerzame reis waar je aan begint maar die superkapitein wil je nooit meer kwijt ! Je radicaal omdraaien en bekeren is een sprong in het diepe maar je krijgt er nooit spijt van want HIJ neemt het dan voor je op en daar word je bovennatuurlijk blij van. JEZUS is meer dan fantastisch, JEZUS beloont je. Hij is bij je en helpt je het speciale plan voor jou van je Hemelse Vader,  in Zijn grote plan te vinden en geeft je de wensen van je hart. JEZUS is de stralende Morgenster die je naar het Beloofde land brengt ! Mag HIJ in jouw hart gaan stralen en van jou een schitterende ster maken? 
 

.

Elk bovennatuurlijk wonder 
begint bij het Kruis, waar JEZUS alle zonden van de wereld op zich nam (ook de jouwe) Hij vergeeft je en maakt je direct online met GOD de Vader door de Heilige GEEST. Het is  een bovennatuurlijk wonder van binnen. Geloof je Hem ? Het is wel de bedoeling dat je het Hem zelf vraagt. Hij helpt je in de spiegel te kijken.  Hij kent je beter dan jij  jezelf kent. Hij stierf voor jou aan dat kruis op Golgotha. Zijn bloed vloeide voor jou en mij. Zijn kostbare bloed wast je schoon .. Het kruis is een bovennatuurlijke sleutel naar echte vrijheid. Voor jou en mij onderging HIJ die zweepslagen en mishandelingen. HIJ droeg die straf voor ons, (Jes.53) om de hele mensheid te redden, te verlossen,  te rechtvaardigen, te verzoenen , te heiligen en te doen bloeien. In Israël, in Jeruzalem, om ons allereerst totaal te vergeven en Eeuwig leven te geven en nu alles te leren over wie Hij  is, in Zijn Koninkrijk. Ja, je wordt dus tevens een koninklijke hemelburger met een koninklijke status op aarde.


SEE His Love ! De Allergrootste Liefde

  JEZUS Messias 

JEZUS ( Christus) de Gezalfde 
is niet met Kerst geboren maar in oktober om en nabij het Loofhuttenfeest,
Hij regeert al meer dan 2000 jaar, als Koning op de troon in de hemel en de Heilige Geest is daarna uitgestort op aarde om in jouw hart te komen wonen en om van jou een stralende ster te makenGOD je Hemelse Vader gaf echt alles. Hij gaf JEZUS, Zijn Zoon, GODs Zoon, in de persoon van een mens.....om jou en mij met Hem en elkaar te verenigen, te verzoenen en te rechtvaardigen. Wie de Zoon heeft, heeft het leven ! Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet. Met de Geest van GOD in je hart kom je n.l. pas echt tot bloei. Met de Geest van de waarheid, de  Heilige Geest in je zul je gaan stralen ! Lees verder en proef meer van het geweldige plan en de liefde van GOD je hemelse Vader ABBA ..

   

J  E  Z  U  S  zegt :

IK ben de weg, de waarheid en het Leven !

Niemand kan tot de Vader komen dan door MIJ.

JEZUS zegt : IK ben het Brood des levens

JEZUS zegt : IK ben het Licht der wereld

Drink van Mij IK ben het levende water  

Ik geef je LEVEN in overvloed !

  

                                                       

 

Go for it and be blessed forever !
                         GOD is de enige die je altijd wil zegenen en verder helpen. 
                                                     
Your Heavenly Father loves you and is exited about you ! 

 

. 

            

info@devingervangod.nl  tel: 06.14676623

GIFTEN: Stichting De Vinger van GOD
IBAN: NL70RABO 0315671424

 

 

 

 

  

290662 bezoekers (416485 hits) sinds 13-10-2008